18
Mayıs
2024
Cumartesi
SELÇUK - İZMİR

CHP milletvekilleri sorunları yerinde dinledi

CHP İzmir Milletvekilleri Bülent Baratalı, Türkan Miçooğulları ve Erdal Karademir, Selçuk'ta düzenlenen toplantıda köy ve mahalle muhtarlarının sorunlarını dinledi.

İl Genel Meclisi Başkanı Hakkı Berksü ve Grup Başkan Vekili Yücel Özen’le birlikte Selçuk’a gelen milletvekilleri, CHP ilçe merkezinde yapılan toplantıda katılımcılara meclisteki çalışmalar ve son siyasi gelişmelerle ilgili bilgi verdi.

Partililerin sorusu üzerine halkın büyük çoğunluğu gibi Başbakan Erdoğan’ın cumhurbaşkanlığına karşı olduklarını belirten Bülent Baratalı, "2006 sonbaharında erken seçim yapılması sinyallerinin her geçen gün arttığını hep birlikte gözlemliyoruz. Halkımızın her kesimi büyük sıkıntı içersinde. Halk geçim derdinden bunalmış vaziyette. Acemi kadrolar Türkiye’yi hem içerde hem de dışarıda büyük sıkıntılara sokuyorlar" diyerek CHP’nin laik-demokratik Cumhuriyet’in teminatı olduğunu vurguladı.

Selçuk’a bağlı 8 köyde seçildikleri günden bugüne kadar yaptıkları hizmet ve yatırımlarla ilgili bilgi veren İl Genel Meclis Üyeleri Hakkı Berksü, Yücel Özen ve Dilaver Koğ ise, İzmir’in tüm köylerinde olduğu gibi Selçuk’a bağlı köylerde de önemli hizmetlere İl Genel Meclisi olarak imza attıklarını, önümüzdeki dönemde de bu hizmet ve yatırımların artarak süreceğini belirtti.

Belediye Balkanı H. Vefa Ülgür ve bazı belediye meclis üyelerinin de katıldığı toplantıda sırayla söz alan köy ve mahalle muhtarları, sorumlulukları altındaki alanların önemli sorunlarının gerek belediye gerekse il genel meclisinin çabalarıyla çözüme kavuşturulduğunu söyledi. Selçuk Kalesi’nin restorasyonu ve Atatürk Mahallesi’nde bir okul yapılması talebinde bulunan muhtarlar, milletvekilleri ve il genel meclisi üyelerinden destek sözü aldılar.

İHA
Yayın Tarihi : 28 Haziran 2005 Salı 16:35:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?