25
Mayıs
2024
Cumartesi
SELÇUK - İZMİR

Engelli personel kuraları çekildi

SELÇUK BELEDİYESİ’NE ENGELLİ PERSONEL ALINIYOR

Selçuk Belediyesi’nde boş bulunan iki engelli personel kadrosuna alınacak elemanlar için kura çekimi yapıldı.

Toplam iki engelli personelin işe alınacağı Selçuk Belediyesinde boş bulunan iki kadroya Selçuk ve İzmir’in ilçelerinden 120 engelli başvuruda bulundu.

4857 sayılı iş kanunun ilgili maddelerine dayanılarak alınacak iki personelin Türkiye İş Kurumu gözetiminde ve noter huzurunda yapılan kura sonucunda belirlenen 6 engelli vatandaş ile daha önce kamu personeli olarak çalıştıkları iş yerinden çıkarılan ve bu nedenle öncelik tanınan 2 engelli vatandaş önümüzdeki günlerde Selçuk Belediyesinde yapılacak mülakat sonucunda kesinleşerek iş başı yapacaklar.

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) engellilere yönelik başlattığı uygulama kapsamında çeşitli belediyelerde çalıştırılmak üzere kura ile belirledikleri engelli vatandaşları listelerine almaya devam ediyor. Selçuk Belediyesi Ahmet Taner Kışlalı salonunda yapılan ve 120 kişi arasında kura ile belirlenen mülakata katılacak 6 vatandaşın isimleri şöyle: Gültekin Gül, Mustafa Uzun, Necati Çelikkaya, Ekrem Meydan, Ali Bilginyılmaz ve Ali Osman Yıldız. Öncelik tanınan vatandaşların isimleri ise şöyle: Adem Arslan ve Mehmet Ali Üren.

İHA
Yayın Tarihi : 12 Temmuz 2010 Pazartesi 15:33:01
Güncelleme :12 Temmuz 2010 Pazartesi 16:19:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?