18
Mayıs
2024
Cumartesi
SELÇUK - İZMİR

Gece pazarına büyük ilgi

Selçuk'da belediye tarafından 3 yıldır uygulanan gece pazarı büyük ilgi görüyor. Gıda maddesi dışında hediyelik eşya, tekstil ürünleri, bijuteri, terlik, kitap gibi ürünlerin de satıldığı pazarda fiyatların her bütçeye uygun olduğu görülüyor.

Salı ve Perşembe akşamları açılan gece pazarından memnun olduklarını belirten vatandaşlar, "Bu pazar hayatımızı da renklendirdi. Akşamları yemekten sonra ailece çıkıp gece pazarını dolaşıyoruz. Bu bizlere akşamları yürüyüş yapma fırsatı oluyor. Pazarda satılan ihtiyaç duyduğumuz mallardan da satın alma imkanı buluyoruz" dedi.
Pazarda tezgah açan esnaf da satışlardan memnun olduklarını, pazara çıkmayan esnafların da pazarda tezgah açmalarının hem esnaf için iyi olacağını hem de pazarın büyüdükçe ve çeşitlendikçe daha çok ilgi çekeceğini belirtti. Gece pazarında tekstil ürünleri satan Hasan Karaalp, kendisinin civar ilçelerdeki tüm gündüz pazarlarında tezgah açtığını ancak işleyişinden en memnun olduğu ilçenin Selçuk pazarı olduğunu ifade ederek, "Belediye Başkanımız Vefa Ülgür'e ve zabıta ekibine çok teşekkür ediyorum. Birçok pazar yerinde şaibeli işler dönerken Selçuk Belediyesi dürüst ve hakça bir pazar yeri düzenlemesi yapıyor" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 20 Temmuz 2005 Çarşamba 16:29:13
Güncelleme :20 Temmuz 2005 Çarşamba 17:06:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?