26
Mayıs
2024
Pazar
SELÇUK - İZMİR

Genç kadın 6,5 aydır kayıp

İzmir'in Selçuk ilçesinde, 6.5 ay önce iş çıkışında ortadan kaybolan ve bir daha kendisinden haber alınamayan iki çocuk annesi her yerde aranıyor.


Denizli'de, Raziye Varol, ablası 49 yaşındaki iki çocuk annesi Ümmü Özkan'ın 6,5 ay önce İzmir'in Selçuk İlçesinde iş çıkışı ortadan kaybolduğunu ve bir daha kendisinden haber alınamadığını belirterek bulunmasını istedi.

Ablasının Selçuk'ta bir halı fabrikasında işçi olarak çalışırken 17 Eylül 2008'de mesaiden sonra ilçe merkezinde servisten inerek kayıplara karıştığını anlatan Raziye Varol, şunları söyledi: "Ablam çocuklarıyla birlikte 17 yıl önce Denizli'den Selçuk'a göç etti.

Orada kızı ve damadıyla birlikte yaşıyordu. 17 Eylül günü iş çıkışı servisle ilçe merkezine gelmiş. Sonra da bir alış veriş merkezinin önünde ablamı görmüşler. O günden bu yana ablamı gören ya da yerini bilen çıkmadı. 6,5 aydır kendisinden haber alamıyoruz. Çocukları da biz de perişan olduk."


Ablasının kaybolmasından sonra ilçedeki ve çevredeki tüm hastaneleri aradıklarını, polise ve jandarmaya kayıp ihbarında bulunduklarını belirten Raziye Varol, sözlerine şöyle devam etti: "Ablam kendi halinde sakin biriydi. Evinden işine, işinden evine gelir, çocuklarının yanında yaşardı. Kendisinden aylardır haber alamıyoruz. Hayatından endişe ediyoruz. Tüm akrabalarımıza gidebileceği yerlerin hepsine baktık. Çaresiz bekliyoruz. Yaşıyorsa hiç olmazsa sesini bir kez duysak o bile bize yetecek."
Kayıp olan Ümmü Özkan'ı görenlerin ya da yerini bilenlerin 0 537 594 28 17 numaralı telefona bilgi vermesi istendi

İha
Yayın Tarihi : 3 Nisan 2009 Cuma 17:39:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?