19
Mayıs
2024
Pazar
SELÇUK - İZMİR

MHP gümbür gümbür geliyor!

Seçim çalışmalarını günde 4 ilçe gezerek sürdüren Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Müsavat Dervişoğlu, Selçuk'ta binlerce kişiye hitap etti.

MHP Selçuk Belediye Başkan adayı Ali Kutlu, Anavatan Partisi İzmir eski İl Başkanı Sedat Demirer ve Genç Parti Genel Başkan Yardımcısı Metin Atmışkara ile Selçukluları selamlayan Dervişoğlu, tüm İzmir'lileri AK Parti ve CHP zihniyetine karşı MHP'nin büyük çatısı altında toplanmaya çağırdı.

MHP'nin büyük çatı projesiyle Türk milletiyle kucaklaştığını ve zafere yürüdüğünü ifade eden Müsavat Dervişoğlu, "CHP'liler 'CHP giderse AK Parti gelir, Atatürk ilkeleri İzmir'in yaşama alışkanlıkları tehlikeye girer' diyor. Sanıyorlar ki, CHP giderse AK Parti gelir. MHP'nin gümbür gümbür geldiğini görmüyorlar mı?" dedi. Devişoğlu yayınlanan anket sonuçlarını ise şöyle değerlendirdi: "CHP yüzde 60, AK Parti yüzde 30'muş, yani genel ve yerel iktidarların toplamı yüzde 90. Bu demektir ki bu kentin yüzde 90'ı halinden memnun. Şimdi soruyorum bu kentin yüzde 90'ı halinden memnun mu?"

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nun anket sonuçlarına kandığını ifade eden Dervişoğlu, şöyle konuştu: "Büyükşehir Belediye Başkanı yüzde 60'ları görünce o efendi, mülayim, sakin adam gitti yerine halka tepeden bakan vatandaşa maraba muamelesi gösteren kibirli bir başkan geldi. Şimdi diyor ki ben halka bedava ekmek dağıtacağım. Yoksula bedava dar gelirliye ucuz ekmek vereceğim. Kim yoksul kim dar gelirli nasıl ayıracaksın. Dün sordum kendisine ne zaman diye, dedi ki seçimlerden sonra. O zaman neden şimdiden ilan veriyorsun gazetelere boy boy. Üstelik altına da İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı yazıyorsun. Bu YSK kararlarına aykırıdır, hukuksuzdur. Biz halkın parasıyla devletin olanaklarıyla siyaset yapmıyoruz. MHP'ye atılan her oy CHP ve AK Parti'ye kesilen cezadır.“

MHP'nin Selçuk'ta yapılan anketlerde birinci parti olarak çıktığını ifade eden MHP Selçuk Belediye Başkanı adayı Ali Kutlu ise, CHP'li belediye başkanına yüklendi.

Vefa Ülgür'ün tüm Selçukluları 10 yıldır kandırdığını savunan Kutlu, "Başkan Pamucak ve Pananos sahillerini Avrupa'nın en modern turizm yeri yapacağım dedi. 10 yılda tuvalet bile yapmadı. 3 ay içinde sebze meyve halini taşıyacağım sözünü verdi 5 yıl sonra hala aynı vaadleri veriyor. Üniversitenin protokollerini bile dağıttı. Hani nerde Selçuk Meslek Yüksek Okulu. Başkan sadece söz veriyor. Çünkü Selçuğun kalkınmasını istemiyor. Selçuk kalkınırsa esnaf kredi borçlarını öder. Öderse ne olur aynı zamanda Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı olan Vefa Ülgür'ün vatandaşın üstündeki haciz gölgesi kalkar. Artık buna dur demenin zamanı geldi” dedi.

iha
Yayın Tarihi : 21 Mart 2009 Cumartesi 17:28:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?