19
Mayıs
2024
Pazar
SELÇUK - İZMİR

MHP'li Dervişoğlu'nun ilçe turları

MHP İzmir İl Başkanı ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Müsavat Dervişoğlu'nun ilçe ziyaretleri sürüyor. Önceki gün Selçuk ilçesini ziyaret eden MHP'li Dervişoğlu, ilçe başkanlığı, Belediye Başkanlığı Ziraat Odası, Esnaf odası ve ticaret odasını ziyaret ederek fikir alışverişinde bulundu.


Dervişoğlu ve beraberindekiler, sokaktaki vatandaşların da derdini dinlemeyi ihmal etmedi. Dervişoğlu, Ziraat Odası Başkanı Hasan Ali Albeyoğlu ve yönetim kurulu üyelerinden ilçenin zirai ve tarım sorunları hakkında bilgi aldı. Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hayri Galler'i de ziyaret eden Dervişoğlu; esnafların yaşadığı sıkıntılar hakkında bilgi aldı. Selçuk Ticaret Odası Başkanı Cumhur Yelken'den de ilçenin turizm ve ticari konusunda geniş bilgi alan Dervişoğlu, Selçuk ilçesinde Meryemana evi, Efes Ören yerleri ve Selçuk Kalesi gibi çok önemli tarih Büyükşehir Belediyesi Başkanlığına ben seçilirsem Selçuk ilçesini kendi ismiyle dünyaya tanıtacağız" dedi.


Dervişoğlu Selçuk Belediye Başkanı Vefa Ülgür'ü de makamında ziyaret etti. Yerel seçimlerin yaklaşmasıyla birlikte siyasi partilerin özellikle seçim dönemlerinde büyük kızgınlıklara vesile olan davranış bozuklukları da sergileye birler diyen Dervişoğlu; insanın bazen sinirlerini de bozabilirler. Bu nedenle her şeyi seviyeli ve duyarlı davranmamız lazım. Bu vesile ile bizleri kabul ettiğiniz için şahsım ve arkadaşlarım adına teşekkür ediyorum" dedi.


Selçuk Belediye Başkanı Vefa Ülgür de Dervişoğlu ve beraberindeki heyetin bu ziyaretlerinden dolayı memnuniyetini dile getirerek, "10 yıldır Selçuk ilçesinde halka hizmet etmeye çalışıyoruz ama maalesef şuandaki iktidar partisinin ilçenin reel olarak gösterilebilecek hiçbir proje ve yatırımın önünü açmamıştır" dedi.
Selçuk Belediye Başkanı Vefa Ülgür, MHP İlçe yönetim kurulunun ve Belediye Meclis Üyelerinin ilçenin gerek turizm planları, gerekse konutla ilgili projelerinde Belediye Başkanı kadar bizzat sorumlu davrandığını ve büyük katkı koyduğunun altını çizdi. MHP İl Başkanı ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Müsavat Dervişoğlu ve beraberindeki heyet Selçuk'taki temaslarında son olarak Ulusoy tesislerinde muhtarlar ve Kamu-Sen yetkilileriyle bir araya gelerek ilçe hakkında görüş alışverişinde bulundu.

iha
Yayın Tarihi : 7 Kasım 2008 Cuma 15:38:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
güzelbahçe gençliğiii IP: 88.246.165.xxx Tarih : 7.11.2008 22:48:54

dervişoğlu bi kez bile g.bahçe teskilatna gelmemiştr ve güzelbahçede oturur mhp oturduğu ilçede bitik isteseler mhp burda 1. çıkar herkes ülkücü ama teskilatı bilen yok gençlik çok ocak yok