22
Mayıs
2024
Çarşamba
SELÇUK - İZMİR

Yaşlı adam açlıktan öldü

İZMİR'in Selçuk İlçesi'nde, 45 gündür kendi isteğiyle yemek yemediği öğrenilen 55 yaşındaki Nizamettin Türker, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Selçuk Çamlık Köyü Konyalı Mevkii'nde yaşayan ve kimsesiz olduğu belirtilen ve bir süre önce köylülere ölmek istediğini ve hiçbir şey yiyemediğini söyleyen Nizamettin Türker dün rahatsızlandı. Köylülerin haber vermesi üzerine Türker, Çamlık Köyü Muhtarı Ahmet Avcı tarafından Selçuk Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedaviye alındı. Ancak Türker, aşırı zayıflık ve vücudunun besinsiz kalması nedeniyle, tüm müdahalelere karşın dün saat 10.00 sıralarında hayatını kaybetti.

Türker'in Çamlık Köyü Muhtarlığı tarafından hastane morgundan alınan cenazesi ikindi vakti kılınan namazın ardından köy mezarlığında toprağa verildi.
Hürriyet
Yayın Tarihi : 15 Mart 2007 Perşembe 02:21:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
yüksel özbacak IP: 212.175.112.xxx Tarih : 15.10.2007 14:43:16

İnsanlık adına bir ayıbımız daha dedim okurken ve içim titredi,yüreğim yandı,hayata küsmüş,kadere isyan etmiş bir vatandaş,öyle çokki etrafımızda görebilsek,hayat Allah göstermesin bu gün yalnız olmayanlar yarın yalnız kalabilir veya aç kalabilir LÜTFEN İNSANLIK TÜKENMEKTE DAHA DUYARLI DAVRANALIM ETRAFIMIZA KARŞI BİR TAS ÇORBA ,TUTULAN SICAK BİR EL,BİZİM AHİRETİMİZİDE KAZANDIRIR UNUTMAYALIM DİYORUM.BU AMCAYADA RAHMET DİLİYORUM ÖBÜR DÜNYASI CENNET OLSUN.