15
Haziran
2024
Cumartesi
EKONOMİ

AVM'de talep patlaması

İzmir'de Torbalı Ayrancılar'da 5 bin kişinin yaşadığı bin 600 konutluk Egekent-4 Sitesi'nde, Ege-Koop'un, İzmir Esnaf ve Sanatkar Odaları Birliği (İEOSB) işbirliğiyle kuracağı Ege-Koop Alışveriş Merkezi'nde (AVM) talep patlaması yaşanıyor.

Ege-Koop AVM ile İzmir'in bir kez daha bu tip projelere ihtiyacı olduğu gerçeğinin ortaya çıktığını belirten Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, kampanya başladıktan itibaren geçen 1.5 günde belirlenen iş kollarındaki kontenjanların hızla tükendiğini söyledi. Hüseyin Aslan, her işyerinden tek dükkanın bulunacağı Ege-Koop AVM'de, 40 işyerinden şu anda boşta bulunan 4-5 civarında büyük metrajlı işyerleri için görüşmelerin sürdüğünü, 1.5 günde tükenen 35 civarında işyerine yönelik taleplerin ise dinmediğini ve girişimcilerin sırada beklediklerini vurguladı.

Ege-Koop'a duyulan güven ve Ege-Koop AVM Projesi'ne gösterilen yoğun ilgi nedeniyle teşekkür eden Aslan, "Ege-Koop'un laf değil, proje ürettiğini bu projeyle herkes bir kez daha gördü. Alışveriş merkezleri ve perakende sektöründe devrim yaratacak Ege-Koop AVM, o bölgenin gelişmesine çok önemli katkıda bulunacak. Biz riskli bir yerde bu projeye soyunduk. Torbalı ve çevresinin sosyal ve kültürel yaşamına olumlu getirileri olacak tek merkez haline gelecek Ege-Koop AVM, kamu arazilerinde ve şehir içinde kurulmayacak. Temel çıkış noktası, esnafın kendi öz kaynaklarıyla bir arada olmasına hizmet edecek yepyeni bir anlayış geliştirmekti. Kampanya başından bu yana yaptığımız görüşmelere bakınca, bu amaca ulaştığımızı rahatlıkla söyleyebilirim" dedi

İHA
Yayın Tarihi : 12 Eylül 2005 Pazartesi 17:31:27
Güncelleme :14 Eylül 2005 Çarşamba 13:28:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?