2
Mayıs
2024
Perşembe
KÜTAHYA

13 sağlık ocağına mobil hizmet

Kütahya Simav’ın AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Yağcı, doktoru bulunmayan 13 sağlık ocağına mobil sağlık hizmeti götürdüklerini ve uygulamadan vatandaşların memnuniyet duyduklarını söyledi.

Teşkilat olarak Simav’ın 21 belde ve 67 köyünde yaptıkları taramada Akdağ, Bahtıllı, Beyce, Demirci, Karacahisar, Gümüşsu, Kestel, Naşa, Şenköy, Yaykın, Yeniköy, Yeşildere ve Yeşilköy beldelerindeki sağlık ocaklarında doktor olmadığını tespit ettiklerini dile getiren Yağcı, sorunun çözümü için Simav Sağlık Gurup Başkanı Dr. İlhan Şahin ile bir araya geldiklerini bildirdi.

Sağlık Gurup Başkanlığının önerileri doğrultusunda doktoru olmayan 13 beldeye haftanın bir günü mobil sağlık hizmeti sunma kararı aldıklarını anlatan Yağcı, uygulamadan vatandaşların memnuniyetlerini kendilerine ilettiklerini ifade etti. Yağcı, ilçede başlattıkları mobil sağlık hizmetleri kapsamına belediyenin işlettiği Bin 200 yataklı Eynal Kaplıcalarını da dahil etmeyi ihmal etmediklerinin altını çizdi.

Yağcı,” Eynal Kaplıcalarımızda gün boyu görevinin başında olan doktor ve hemşiremiz hem kaplıca müşterilerine hem de çevre köylerden gelen vatandaşlara sağlık hizmeti sunuyor. Ayrıca tam donanımlı ambulansımız da kaplıcada gün boyu hazır bekliyor” dedi. AK Parti Simav İlçe Başkanı Mehmet Yağcı, amaçlarının vatandaşlara hakkaniyet içerisinde ellerinden geldiğince hizmet sunmak olduğunu kaydetti.

 

iha
Yayın Tarihi : 29 Ağustos 2009 Cumartesi 16:17:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?