7
Mayıs
2024
Salı
KÜTAHYA

16 yaşındaki kızdan inanılmaz tuzak

EMEKLİ MEMUR CİNAYETİYLE İLGİLİ BİR KİŞİ DAHA TUTUKLANDI

Kütahya'da, emekli bir memurun başına kürekle vurularak öldürülmesiyle ilgili 16 yaşındaki bir kız cinayete azmettirmek suçundan tutuklandı.

Edinilen bilgiye göre olay, Saray Mahallesi Fuatpaşa Caddesi Pazaroğlu Apartmanı'nda, 3 Şubat 2010 tarihinde meydana geldi. Eşinden boşanan ve yalnız yaşayan bir çocuk babası emekli memur Bekir Gök, evinde 11 yerinden bıçaklanıp başına kürekle vurularak öldürülmüş halde bulundu. Barlarda garsonluk yapan Gökhan Ö. ile sevgilisi E.B. (16), olayın şüphelisi olarak cinayetten 3 gün sonra Uşak'ta yakalandı. Kütahya'ya getirilen şüphelilerden Gökhan Ö. tutuklanırken, E.B. ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Cumhuriyet savcısının itirazı üzerine, bir üst mahkeme, serbest bırakılan E.B.'nin 'azmettirici' olduğu iddiasıyla tutuklanmasına karar verdi. Uşak'tan Kütahya'ya getirilerek mahkemeye çıkarılan E.B. tutuklandı.

Daha önce polise verdiği ifadesinde cinayeti Gökhan Ö.'nün işlediğini öne süren E.B., olayla ilgili şu iddialarda bulunmuştu: "Yaklaşık 6 ay önce Gökhan ile birlikte televizyonda bir program izliyorduk. Alt yazıda arkadaşlık kurmak isteyenlerin mesajları yazıyordu. Bekir Gök'ün mesajını not ettik. Gökhan'ın isteği üzerine Gök'ü cep telefonundan aradım. Daha sonra Gökhan ile birlikte Kütahya'ya gittik. Gökhan uzaktan beni izledi. Ben de Bekir Gök ile daha önce kararlaştırdığımız yerde buluştum. Gök'ün evine gittim ve beraber kalmaya başladım. Gökhan ise bana sık sık Gök'ün ne zaman parasını gasp edeceğimi soruyordu. Ben ise buna karşı çıktım. Gökhan beni Uşak'a geri götürmek istedi. Olay akşamı Gök'ün evine geldi. Benimle ve Gök ile tartıştı. Ardından Gök'ü bıçakladı ve kafasına kürekle vurdu. Cebindeki cüzdanını aldı. Daha sonra evden dışarı çıktık. Gökhan beni Kütahya'daki bir kız arkadaşımın evine bıraktı. Kendisi de otele gitti. Ertesi gün de Uşak'a döndük."

İHA
Yayın Tarihi : 19 Şubat 2010 Cuma 11:51:01
Güncelleme :19 Şubat 2010 Cuma 15:18:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?