29
Nisan
2024
Pazertesi
KÜTAHYA

19 din görevlisine taktirname

Kütahya'nın Tavşanlı Kaymakamı Mehmet Suat İlhan, 19 din görevlisini gayretli çalışmalarından dolayı takdir belgesi ile ödüllendirdi. Törende konuşan İlyas Gümüş, İlhan'ı Tavşanlı'dan vali olarak uğurlamayı temenni ettiklerini söyledi. 

Tavşanlı Kaymakamı Mehmet Suat İlhan tarafından verilen takdir belgelerine, İlçe Müftüsü İlyas Gümüş, İlçe Vaizi Salih Gedük, Kavaklı Merkez Kuran Kursu Müdürü İsmail Dinç, kurs öğreticileri Halise Sarıaltın, Kevser Dülger, Hatice Karagöz, Hatice Köse, Ağalar Camii müezzini Adnan Aral, Hanımçeşme Camii imamı Mustafa Sorgun, Kuruçay Camii imamı Ahmet Ramazan, Tepecik Camii imamı Hayrettin Yılmaz, Derecik Köyü Camii imamı Yusuf Sözeri, Çoban Köy Camii imamı Muhammet Karaca, Güzelyurt Camii imamı Nevzat Balcı, Aşağı Tekke Camii imamı Mehmet Eroğlu, Tunçbilek Merkez Camii imamı Bayram Oruç, Göbel köyü Camii imamı Celal Avcı, Üyücek Köyü Cami imamı Mehmet Karakurt ve Ayvalı Köyü Camii imamı Hüseyin Kocabaş layık görüldü. 

Aldıkları takdir belgesinden dolayı büyük mutluluk duyduklarını ifade eden İlçe Müftüsü İlyas Gümüş, "Kaymakamımız Mehmet Suat İlhan'a teşekkür ediyoruz. Onun Tavşanlı'dan vali olarak ayrılmasını temenni ediyoruz" dedi. 

Kaymakam İlhan da takdir belgesinin herkese gelişi güzel verilmediğini kaydederek, "Dini konularda vatandaşımıza hizmet veren tüm arkadaşlarımız görevlerini layıkıyla yerine getiriyor. Hepsine ilçe adına teşekkür ediyorum. Bir memur hata işlediğinde onu görmemezlikten gelebilirsiniz. Ancak din görevlisinin böyle bir şansı yoktur. Onlar her anlamda doğru çalışmalı ve doğru yaşamalıdır. Din görevlilerinin ne kadar hassas bir vazifeyi yerine getirdiği anlıyoruz" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 26 Ocak 2008 Cumartesi 13:56:05
Güncelleme :26 Ocak 2008 Cumartesi 13:58:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?