30
Nisan
2024
Salı
KÜTAHYA

20 YTL ile araba kazandı

Simav ilçesinde, Sayar Market'in Milli Piyango İdaresi'nin izniyle düzenlediği 20 YTL alışveriş edenlere yönelik ikramiye piyangosu talihlilerini buldu.

20 bin YTL değerindeki büyük ikramiye 2009 model sıfır kilometre Dacia Logan marka otomobil, Dumlupınar Üniversitesi Simav Meslek Yüksekokulu Bilgisayar Bölümü 2. sınıf öğrencisi Mustafa Dağ ( 23 ) isimli öğrenciye çıktı.

Dağ, marketin merkez şubesinden yaptığı 20 YTL'lik alışveriş sonucu kendisine verilen bir adet kupon ile katıldığı piyango çekilişinde kazandığı Dacia marka otomobili market sahibi Ali Sayar'dan teslim aldıktan sonra direksiyona geçerek arkadaşlarıyla şehir turuna çıktı, çocukluğundan bu yana hayaliyle yaşadığı otomobiline genç yaşta 20 YTL'ye sahip olmanın şaşkınlığını yaşadığını söyledi.

6 aylık kampanya süresince şehrin üç ayrı yerinde faaliyet gösteren alışveriş merkezlerinden herhangi birinde 20 YTL tutarında alışveriş eden herkese bir şans kuponu dağıttıklarını anlatan market sahibi Ali Sayar, biriktirdikleri kupon ve talihli sayısının 82 bin 173 olduğunu bildirdi. Kampanya öncesi ilan ettikleri gibi 600 talihlinin belirlenmesi için noter huzurunda Simav Belediye Düğün Salonu'nda düzenlenen çekilişte otomobil dışında toplam 50 bin YTL tutarında çeşitli hediyeler kazanan talihlileri belirleyen listelerin üç ayrı alışveriş merkezinin camlarına asılan listelerin yanısıra marketin 'www.otelsayar.com' ve 'www.yesilcaynet.com' adlı sitelerinden halka duyurulduğunu anlatan Sayar, 600 talihlinin yanı sıra liste dışı 522 kişiye daha 700 YTL tutarında ev eşyaları ağırlıklı hediyeler dağıttıklarını anlattı.

Çekilişten sonra alışveriş merkezlerine gelen ve kuponuma bir şey çıkmadı diyen müşterilerini boş çevirmediklerini vurgulayan Sayar, 25 boş kupon getiren herkese bir adet ayetli tablo ile 50 boş kupon getiren herkese 6'lı fincan takımı ile duvar saati hediye ettiklerinin altını çizdi. Bununla da yetinmediklerini dile getiren Sayar, çekilişi izlemek üzere Belediye Düğün Salonu'na ilk giren 122 kişiye çeşitli hediyelerle bir yıllık lig tv hediye ettiklerini anlattı.

Marketlerine duyulan güvenden dolayı müşterilerine teşekkür eden Sayar, bu tür etkinliklere önümüzdeki günlerde tekrar devam ederek ilçenin sosyal ve kültürel kalkınmasına katkı sağlamaya devam edeceklerini ifade etti. Sayar Marketin Belediye Düğün Salonu'nda noter huzurunda düzenlediği hediye çekilişine Simav Belediye Başkanı Rıza Özdemir de katıldı.

İHA
Yayın Tarihi : 23 Aralık 2008 Salı 14:00:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?