3
Mayıs
2024
Cuma
KÜTAHYA

2009'da doğalgaza zam yok

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, 2009'da doğalgaz fiyatlarına zam yapılmayacağını, indirimin ise dolar kuruna bağlı olduğunu bildirdi.

Başbakan Erdoğan partisinin Kütahya'daki 3.Olağan Kongresinde bir konuşma yaptı. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan açıkladıkları tedbir paketinin geniş bir kesim tarafından memnuniyet ve heyecanla karşılandığını ifade ederek, "Elbette, 71.5 milyon vatandaşın her birini eşit derecede memnun etmek mümkün değil. Ama eleştirilerin de bir insafı olmalı. Belli kesimlere bakıyorsunuz atılan her olumlu adım karşısında olumsuz değerlendirmeler yapıp, sevincimize gölge düşürmenin gayretkeşliği içine giriyorlar"dedi.

Erdoğan, Türkiye'yi hak ettiği seviyeye taşıyacaklarını kaydederek sözlerini şöyle sürdürdü: "Açıkladığımız tedbir paketi çok geniş bir kesim tarafından memnuniyet ve heyecanla karşılandı. Elbette, 71.5 milyon vatandaşın her birini eşit derecede memnun etmek mümkün değil. Ama eleştirilerin de bir insafı olmalı. Belli kesimlere bakıyorsunuz atılan her olumlu adım karşısında olumsuz değerlendirmeler yapıp, sevincimize gölge düşürmenin gayretkeşliği içine giriyorlar. 'Yok geç kalınmış, yok paket eksikmiş, yok şu il neden şurada yer almış'. Çok şükür Türkiye bu türden negatif, olumsuz moral bozucu gelişmelere artık kulak asmıyor. Krizin başladığı günden beri moral bozmaya çalışıyorlar. Karamsarlık yapmaya çalışıyorlar. Ama, çok şükür bunda başarılı olamadılar."

iha
Yayın Tarihi : 6 Haziran 2009 Cumartesi 18:19:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?