29
Nisan
2024
Pazertesi
KÜTAHYA

25 YTL'ye motosiklet kazandılar

Kütahya’nın Simav ilçesinde, bünyesinde bulundurduğu 20 binin üzerinde ürünüyle vatandaşlara hizmet sunan Sayar Alışveriş Merkezi, 6 ay boyunca 25 YTL’nin üzerinde alışveriş edenlere birer şans kuponu dağıttı. Sürenin dolmasının ardından geçtiğimiz gün Esenevler Düğün Salonu’nda noter huzurunda çekiliş gerçekleştirdi. 

499 kişiye toplam 35 bin YTL tutarında hediyeler dağıttı. İlçenin en şanslısı bir lokantada garsonluk yaparak geçimini sağlayan Müjdat Kaya ile Simav Belediyesi'nde temizlik işlerinde görevli Recep Çıbık oldu. Garson Kaya ile temizlik görevlisi Çıbık söz konusu çekilişte birer yarış motoru kazandı. Diğer 497 yarışmacı buzdolabı, çamaşır makinesi, televizyon, büyük ve mini fırınların yanı sıra çeşitli ev aletleri kazandı. 

İlçenin birisi merkez birisi de Esenevler Mahallesi olmak üzere iki ayrı yerinde hizmet sunduğu alışveriş merkezlerine Simav halkının göstermiş olduğu ilgiden son derece memnun kaldığını belirten Sayar Alışveriş Merkezi sahibi Ali Sayar, ”Marketlerimizde ürünlerimizin çoğu emsallerine göre hem çok ucuz, hem de sağlıklı ürünlerden oluşuyor. Simav ve yöre halkına çevredeki büyük marketleri aratmamaya gayret gösteriyoruz. Piyasayı yakından takip ederek promosyonlu ve ucuz ürünleri getirmeyi tercih ediyoruz. Piyasanın ağır koşullarını Simav halkına yansıtmamak için sürekli çareler arıyoruz. Bulduğumuz çarelerin başında da zaman zaman bu tür çekilişler yaparak hem alışverişlerimizi artırmak hem de yöre halkına hem ucuz hem de sağlıklı ürünler sunmayı planlıyoruz. Bunda da oldukça başarılıyız. Bu tür promosyonlu günlerimiz ileriki günlerde de devam edecek” diye konuştu. 

Sayar Alışveriş Merkezinin iki şanslı talihlisi temizlik işçisi Recep Çıbık ile garson Kaya kazandıkları yarış motorlarını satmayı düşünmediklerini önümüzdeki günlerde eş ve çocuklarıyla birlikte yazın tadını çıkarmayı planladıklarını ifade ederek,”Sayar Alışveriş Merkezi sahibi Ali Sayar’a yürekten teşekkür ediyoruz. Alışveriş ettiğimiz zaman bize uzatılan kuponlara inanmamıştık. Bunun birer oyun olduğunu düşünmüştük. Ancak Sayar herkes gibi bizi yanılttı. Sözünde durduğu için kendisine teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

.
Yayın Tarihi : 16 Nisan 2008 Çarşamba 16:49:27
Güncelleme :16 Nisan 2008 Çarşamba 16:59:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?