7
Mayıs
2024
Salı
KÜTAHYA

30 yıllık başkan koltuğunu kaybetti

HİSARCIK’TA 30 YILLIK BAŞKAN KOLTUĞUNU KAYBETTİ

Kütahya’nın Hisarcık ilçesinde, 456 üyeli Esnaf ve Sanatkarlar Odası'nın Olağan Genel Kurulu'nda 30 yıldır bu kurumun başkanlığını yürüten ve yeniden aday olan İlker Kurum seçimi kaybetti. Seçimi Kurum'un rakibi Ali Tosun kazandı.

Belediye Düğün Salonu'nda yapılan olağan kongreye Hisarcık Belediye Başkanı Mehmet Akbaş, MHP İlçe Başkanı Ahmet Bülbül, Kütahya Esnaf Odaları Birliği Başkanı İbrahim Yiğit, Emet Esnaf ve Sanatkarlar kredi ve kefalet kooperatifi yönetim kurulu başkanı Abdülkadir Ekmekçioğlu, Hisarcık Ziraat Odası Başkanı Yusuf Çalışkan ve üyeler katıldı.

Divan başkanlığını Kütahya Esnaf Odaları Birliği Başkanı İbrahim Yiğit’in yaptığı kongrede başkanlık için mevcut başkan İlker Kurum ve Ali Tosun’un listeleri yarıştı. Yapılan seçimler sonunda oy kullanan 242 üyeden 135’nin oyunu alan Ali Tosun, Hisarcık Esnaf ve Sanatkarlar Odası'nın 4 yıllık yeni başkanı olurken, eski başkan İlker Kurum 102 oy aldı. Bu arada 3 oy geçersiz ve iki zarf boş çıktı.

Yönetim Kurulu asil üyeliklerine ise, Mehmet Çetin, Hüseyin Duman, İbrahim Kaya, Ömer Katıran, Mustafa Korkut ve Hüseyin Ataseven seçildiler.

HİSARCIK’TA 30 YILLIK BAŞKAN KOLTUĞUNU KAYBETTİ
HİSARCIK’TA 30 YILLIK BAŞKAN KOLTUĞUNU KAYBETTİ
İHA
Yayın Tarihi : 26 Ocak 2010 Salı 11:53:02
Güncelleme :26 Ocak 2010 Salı 11:56:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?