3
Mayıs
2024
Cuma
KÜTAHYA

40 yıllık esnaflara onur belgesi

Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde, Vergi Haftası dolayısıyla hazırlanan program dahilinde 40 yıldan fazla vergi mükellefi olan esnaflara onur belgesi verildi.

Tavşanlı Vergi Dairesi Müdürü Ali Gündoğdu ve kurum çalışanları, Tavşanlı'da 40 yıldır vergi mükellefiyetini doldurmuş ve bu süreç içerisinde vergisini gününde ödemiş Muhittin Turhan, Yüksel Göktürk ve Mehmet Bal'a işyerlerine giderek onur belgelerini takdim etti. Gündoğdu, “Bu ülkenin her ışığında, umudunda, taşında ve toprağında mükelleflerimizin vermiş olduğu vergiler yatıyor. Vergisini 40 yıl boyunca düzenli bir şekilde ödemiş olan bu esnaf arkadaşlarımıza teşekkür ederek içerisinde bulunduğumuz Vergi Haftası'nda onurlandırmak istedik. Böyle duyarlı vatandaşlarımız olduğu sürece ülkemizin kalkınması ve gelişmesi hızlı olacaktır" dedi.

Vergi Dairesi Müdürü Gündoğdu'dan onur belgesini alan esnaflar mesleklerine başladıkları ilk günden bugüne en önemli önceliklerinin vergi olduğunu kaydederek, 40 yıl sonra kendilerine verilen onur belgesinin de mutluluk verici olduğunu belirttiler.

iha
Yayın Tarihi : 28 Şubat 2009 Cumartesi 17:07:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?