3
Mayıs
2024
Cuma
KÜTAHYA

41 kişi daha okuma yazma öğrendi

Kütahya'da, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan’ın himayelerinde ülke genelinde başlatılan ve ilimizde de devam eden Okuma Yazma Kurslarını başarıyla tamamlayan 41 kursiyer, sertifikalarını Vali Şükrü Kocatepe’den aldılar.

Törenin okuma yazmanın yaşının olmadığını göstererek güzel örnek olduklarını ifade eden Vali Kocatepe, “Okuma Yazma Kursuna katıldığınız için hepinizi kutluyor ve tebrik ediyorum. Sizler, her şeyden önce Kütahya’ya öğrenmenin yaşının olmadığını gösterdiniz. Bundan sonraki yaşamınızda daha bilerek ve okuyarak hiç kimseye muhtaç olmadan kendi ayaklarınızın üstünde durabileceksiniz. Bundan sonrada istediğiniz her konuda Devlet olarak çalışma arkadaşlarımla beraber size hizmet sunmaya hazır olduğunuzu ifade etmek istiyorum. Sizleri bu başarınızdan dolayı kutluyor ve tebrik ediyorum” dedi.

Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğü tarafından 2008-2009 toplam 968 adet kurs açılmış olup bunlardan 50 adedi 1. Kademe Okuma Yazma Kursu 12 adedi 2. Kademe Okuma Yazma Kursudur. 2. kademe okuma yazma kursunu tamamlayan 41 kursiyer sertifikalarını Vali Şükrü Kocatepe ve katılımcılardan aldılar.

Törene Vali Şükrü Kocatepe, İl Milli Eğitim Müdürü Ali Manak, Gençlik ve Spor İl Müdürü Sadık Ölçen, İl Kültür ve Turizm Müdürü Zülkarni Yeldemez, İl Sağlık Müdürü Dr. Enver Yıldırım, Tarım İl Müdür v. Dr. Altuğ Atalay ve davetliler katıldı.
 

iha
Yayın Tarihi : 11 Mart 2009 Çarşamba 16:51:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?