29
Nisan
2024
Pazertesi
KÜTAHYA

42 aileye yardım eli uzatıldı

Kütahya'nın Tavşanlı Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'nın haftalık olağan toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda 60 dosya incelenerek karara bağlandı.


Kaymakam Mehmet Suat İlhan'ın başkanlık yaptığı toplantıya, Belediye Başkan Yardımcısı Naci Eraslan, İlçe Müftüsü İlyas Gümüş, İlçe Tarım Müdürü Ahmet Temel, İlçe Sağlık Grup Başkanı Kemal Gülmez, Malmüdürü Hüseyin Kahveci, vakfın sivil kanadına mensup üyeler, vakıf memurları katıldı.
Toplantıda para yardımlarını içeren 42 dosya yakacak yardımını ilgilendiren 11 dosya incelenerek karara bağlanırken, 6 kişinin talebi de reddedildi. Toplantıda kömür taşıma ihalesi de yapıldı, bu ihaleye göre bin 300 kişiye bin 950 ton taşıma yapılacak.


Öte yandan Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından bu hafta 42 aileye 200 YTL'den 8 bin 400 YTL nakit para yardımı yapıldı.
Bu arada Vakıf toplantılarında geç gelenlere yapılan cezalarda gündeme geldi. Bu hafta ceza Sağlık Grup Başkanına kesilerek dondurma ısmarlamasına karar verildi. İlçe Kaymakamı Mehmet Suat İlhan bu uygulamanın içeriğini de açıklayarak ''Burada maksat muhabbet'' dedi.

 

..
Yayın Tarihi : 21 Haziran 2008 Cumartesi 13:33:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?