29
Nisan
2024
Pazertesi
KÜTAHYA

500 aileye gıda yardımı

Kütahya'da, Ramazan ayı münasebetiyle Sosyal Yardım ve Kültür Vakfı, yardıma muhtaç 500 aileye gıda yardımında bulundu.

Sosyal Yardım ve Kültür Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı İhsan Tunçoğlu, "Vakıf olarak ihtiyacı olan vatandaşlarımıza erzak ve giyecek yardımı yapıyoruz. Dağıtım sırasında bazı ihtiyaç sahiplerini evde bulamıyoruz. Bu insanların yardımlarını kendilerine verilmek üzere mahalle muhtarlarına teslim ediyoruz. Yardımlarımız periyodik olarak devam ediyor. Mübarek Ramazan Ayı dolayısıyla ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza erzakları muhtarlarımızla birlikte kendi ellerimizle teslim ediyoruz. Dışarıdan yardım toplamıyoruz. Bu yardımları vakfımızın öz kaynaklarıyla yapıyoruz. Ülkemizin çeşitli üniversitelerinde okuyan başarılı ve ihtiyaç sahibi öğrencilere, öğrenim süresince burs veriyoruz.Yardımlarımız ve sosyal faaliyetlerimiz devam edecektir" dedi.
Tunçoğlu, çay, şeker, pirinç, makarna, sabun, yağ, tuz ve mercimekten oluşan yardım paketlerinin ihtiyaç sahibi ailelerin evlerine tek tek teslim edildiğini sözlerine ekledi.


Vakıftan yıldır yardım paketi aldıklarını söyleyen vatandaşlar, "Erzak paketlerini evime kadar getiren vakıf yetkililerine minnettarım. Emeği geçen herkese dua ediyorum. Allah kendilerinden razı olsun" diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 8 Eylül 2008 Pazartesi 16:36:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?