22
Mayıs
2024
Çarşamba
KÜTAHYA

500 kişilik yurtta yangın paniği

YURTTA YANGIN PANİĞİ

Kütahya'nın Simav ilçesinde yeni tamamlanarak geçici kabulü yapılan Kredi ve Yurtlar Kurumu'na ait 500 kişilik yurt binasının sığınak bölümünde dün gece yarısı yangın çıktı.

Yurtta kalan işçilerin söndürmeye çalıştığı yangın kısa sürede büyüdü. Kredi ve Yurtlar Kurumu'na ait sığınakta muhafaza edilen yatak, yorgan, battaniye, sandalye gibi eşyalar kısa sürede alev alev yandı. Yangınla baş edemeyen işçiler, daha sonra durumu itfaiye ve polise bildirdi. Olay yerine gelen itfaiyenin gayretiyle bir saat içinde kontrol altına alınan yangında maddi hasarın 50 bin TL dolayında olduğu tahmin ediliyor.

Müteahhit Türker Şahin, "Binamızın geçici kabulünü bir ay önce yaptık. Eksik birkaç bölümü tamamlamaya çalıştığımız son gün çıkan yangın tam bir talihsizlik oldu. En büyük tesellimiz can kaybının olmaması" dedi.

Yangında zarar gören sığınak bölümünün eski haline getirilmesi için çalışmalara tekrar başladıklarını dile getiren Şahin, "Canımıza geleceğine malımıza geldi. Buna şükrediyoruz. Sığınak bölümünde çalışan işçilerimiz zarar görseydi bunu hiçbir şey geri getiremezdi" şeklinde konuştu.

YURTTA YANGIN PANİĞİ
YURTTA YANGIN PANİĞİ
YURTTA YANGIN PANİĞİ
İHA
Yayın Tarihi : 2 Nisan 2011 Cumartesi 18:03:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?