29
Nisan
2024
Pazertesi
KÜTAHYA

6 gündür haber alınamıyor

Kütahya’nın Gediz ilçesine bağlı Yağmurlar köyünde oturan 18 yaşındaki Tarık Aydınyurt'tan 6 gündür haber alınamıyor. Pazar akşamı annesi Muradiye Aydınyurt'a (37) köyde dolaşmaya çıkacağını belirterek, evden ayrılan Tarık Aydınyurt, bir daha geri dönmedi. 

Tarık Aydınyurt’un annesi Muradiye ile 73 yaşındaki dedesi Süleyman Aydınyurt, akşam yemeğinden sonra köyde dolaşmak üzere evden ayrılan ancak bir daha geri dönmeyen oğullarının hayatından endişe ettiklerini söylediler.Gözü yaşlı anne Muradiye ile dedesi Süleyman Aydınyurt, Tarık’ın her gün yaptığı gibi köyde dolaşmak için evden çıktığını ifade ettiler. 

Kayıp gencin bir an evvel bulunması için jandarmaya başvuran anne Muradiye Aydınyurt, “Oğlum tüm çevresi ile uyumlu ve ailesine düşkün bir gençtir. Bizi terk edecek her hangi bir sebep yok. Oğlumun hayatından endişe ediyorum” dedi.
Çiftçilikle geçinen ve sade bir hayat süren aile olduklarını ifade eden yaşlı dede Süleyman Aydınyurt, “Oğlum Emir 3 yıl önce bir maden kazasında öldükten sonra geride bıraktığı torunlarım Meral ve Tarık ile gelinim Muradiye’ye ben bakıyorum. Oğlumun ölümünden sonra emaneti olan torunumun başına kötü bir şey gelirse yaşlı gönlüm ikinci acıyı kaldırmaz artık” diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 1 Şubat 2008 Cuma 12:39:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
murat akaydın IP: 88.245.117.xxx Tarih : 6.02.2008 21:26:46

kardesım nerdesın ben murat eger bu yazıyı okuyosan ne olur ewıne gerı don uzme herkesı annene bıraz acı kendıne acımıyorsan ısallah basın bısı gelmez