7
Mayıs
2024
Salı
KÜTAHYA

8 yıl sonra yeniden aday

8 YIL ARADAN SONRA TEKRAR ADAY OLDU

2002 yılında gerçekleşen Olağan Genel Kurulda koltuğunu Himmet Sancar’a kaptıran Kütahya Simav’ın 16 yıllık Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası eski başkanı Selahattin Koca, 8 yıl aradan sonra 28 Şubat 2010 günü yapılacak Olağan Kongrede yönetime yeniden talip olduğunu açıkladı.

2006 yılından bu yana Simav Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odasının başında bulunan Yılmaz Avseven ve ekibinin ilçenin en büyük sivil toplum kuruluşu olan Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası'nı iyi yönetemediğini iddia eden Selahattin Koca, üyelerin ısrarlı talepleri doğrultusunda yeni dönem için adaylığını açıklamak zorunda kaldığını bildirdi.

Kongrede oy kullanacak 500 dolayındaki delegenin büyük bölümünün kendisini desteklediğini iddia eden Koca, seçildiği takdirde eskiden gerçekleştirdiği devrim niteliğindeki hizmetlerine yenilerini eklemeyi planladığını kaydetti.

Koca, yeniden adaylığı konusundaki taleplerin esnaflardan geldiğini, seçildiği takdirde kendisine güvenenleri asla mahcup etmeyeceğini söyledi. Koca, seçimi kazanması halinde şimdiki yönetimden hesap soracağını kaydetti.

İHA
Yayın Tarihi : 9 Şubat 2010 Salı 18:15:00
Güncelleme :9 Şubat 2010 Salı 18:26:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?