2
Mayıs
2024
Perşembe
KÜTAHYA

Açba, adının verildiği parkı gezdi

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı ve AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Sait Açba, Kütahya'nın Altıntaş ilçesinde, kendi adının verildiği inşaat halindeki park ve bulvarda incelemelerde bulundu.

Altıntaş'ın Aykırıkçı köyü doğumlu olan Sait Açba, ilçeye geldikten sonra ilk olarak Belediye Başkan Ferit Karabulut ve belediye meclisi adayları ile birlikte esnafı ziyaret etti.

Açpa, halka AK Parti hükümetleri döneminde yapılan hizmetlerden ve Altıntaş Belediyesi’nin yaptığı hizmetleri anlattı. Yeniden belediye başkan adayı olan Ferit Karabulut’a destek isteyen Açba, kendisine yoğun ilgi gösteren vatandaşlardan destek sözü aldı.

İlçelerin ve beldelerin sorunlarını bildiklerini bu sorunların giderilmesi ve çeşitli yatırımlar konusunda tüm milletvekilleri olarak gece gündüz çalıştıklarını ifade eden Açba, ülkenin gelişme ve kalkınmasının devam etmesi için siyasi ve ekonomik istikrarın sürmesinin çok önemli olduğunu söyledi.

Hükümet olarak Altıntaş’a yapılan hizmetlerden de bahseden Açba, yeni dönemde yapılacak hizmetlerin de müjdesini verdi. Beşkarış Barajı'nın son durumu ilgili vatandaşlara bilgi veren Milletvekili Açba, “Bu barajın Altıntaş ve köyleri için büyük önem arzediyor. Yapılacak olan Beşkarış barajından 25’den fazla köyün tarlaları sulanabilir hale gelecek. Bu sayede Altıntaş sulu tarım ile daha bereketli topraklara sahip olacaktır. Ayrıca Altıntaş Zafer Havalimanı faaliyete geçtiğinde Altıntaş’ın ekonomik açıdan daha da gelişecektir” dedi.

iha
Yayın Tarihi : 21 Mart 2009 Cumartesi 12:40:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?