7
Mayıs
2024
Salı
KÜTAHYA

Acemi hırsızlar yakayı ele verdi

POLİSE YAKALANAN ACEMİ HIRSIZLAR GÖZYAŞLARINI TUTAMADI

Kütahya'da bir iş yerine aynı gün hırsızlık için iki kez giren iki kardeş yakayı ele verdi. Gündüz vakti küçük ev aletleri çalarken yakalanan acemi hırsızlar, polisleri karşılarında görünce ağlamaya başladı.

Osmanlı Caddesi'nde bir firmanın mobilya deposuna giren Ümit G. (19) ve Ferdi G. (20) adlı iki kardeş, ısıtıcı ve mutfak robotları gibi birçok küçük ev eşyasını çaldı. Eşyaların çalındığının firma sahipleri tarafından anlaşılmadığını düşünen iki kardeş, aynı depoya ikinci kez girmeyi kararlaştırarak görev paylaşımı yaptı. Biri malları çalmak için içeri girerken, diğeri ise gözcülük yapmak amacıyla deponun önünde kaldı.

Kütahya Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Hırsızlık Büro ve Yıldırım Emniyet Müdürlüğü ekipleri ise gelen bir ihbar sonrasında olay yerine gelerek gözcülük yapan kardeşi kıskıvrak yakaladı. Karşısında aniden polisi gören zanlı, ağlamaya başlayarak kendisinin masum olduğunu, kardeşinin iş yerini soyduğunu söyledi. Bunun üzerine polis, depoya girerek diğer hırsızı da suçüstü yakaladı.

Kütahya Emniyet Müdürlüğü'ne götürülen ve burada sorguları tamamlanan iki kardeş, adliyeye sevk edildi. Adliyeye götürülürken basın mensuplarını gören kardeşler, "Ne çekiyorsunuz? Biz bir şey yapmadık" diyerek kendilerini savundu.

İHA
Yayın Tarihi : 18 Mart 2010 Perşembe 15:46:02
Güncelleme :18 Mart 2010 Perşembe 23:47:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?