3
Mayıs
2024
Cuma
KÜTAHYA

Açık havada spor keyfi

KÜTAHYALILAR FORM TUTUYOR

Kütahya Belediyesi'nin kentteki parklara yerleştirdiği kondisyon setleri, açık havada spor yapmak isteyen vatandaşların akınına uğruyor.

Sabahın erken saatlerinde parklarda ve rekreasyon alanlarında buluşan Kütahyalılar, yaz-kış demeden açık hava keyfi yaşayarak spor yapmanın tadını aldı. Emeklilerden ev hanımlarına, sabah işe zinde gitmek için spor yapmayı alışkanlık haline getirmiş çalışanlardan gençlere kadar çok sayıda sporsever, belediyenin sunduğu bu imkanla form tutmaya başladı.

Kütahya Belediyesi'nin kentteki parklara yerleştirdiği kondisyon setleri 10'ar veya 11'er adet aletten oluşuyor. Beden ve kas yollarına uygun, aynı zamanda açık hava şartlarına dayanıklı olarak imal edilen kondisyon setleri esnetme aleti; bisiklet ve step; kol esneme ve çalıştırma aleti; iç ve dış bacak güçlendirme aleti; mide, karın ve bel kaslarını güçlendirme aleti; tekli yürüme aleti; çiftli yürüme aleti; uzay yürüyüşü aleti, bacak güçlendirme tamburu, vücut geliştirme aleti ve engelli fitness'ten oluşuyor.

KÜTAHYALILAR FORM TUTUYOR
KÜTAHYALILAR FORM TUTUYOR
İHA
Yayın Tarihi : 23 Ekim 2009 Cuma 11:39:00
Güncelleme :23 Ekim 2009 Cuma 13:45:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?