7
Mayıs
2024
Salı
KÜTAHYA

Ahmet Yılmaz veda etti

AHMET YILMAZ HİSARCIK'A VEDA ETTİ

İzmir’in Kemalpaşa ilçesi Ferzant Blum Lisesine tayin edilen İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Yılmaz, Hisarcık'a veda etti.

Hisarcık Milli Eğitim Müdür Vekili İsmail Değirmenci, "Ben kurumum ve sizler adına bu 12 yıllık hizmetinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Ahmet hocamla son iki yıl beraber çalışma imkânımız oldu. Bu süre zarfında kendisinden çok iyi şeyler öğrendim. En azından ben kendi adıma şunu söyleyebilirim. Çok sabırlı olmayı öğrendim. Her konuda hemen çabuk karar vermeyen, enine boyuna düşünerek karar veren bir arkadaşımızdı" dedi.

Daha sonra konuşan Ahmet Yılmaz, "Hisarcık ilçesinde 12 yıl bütün sıkıntılara, bütün zorluklara ve bütün problemlere rağmen çok mutlu çalıştık. Eğitimciler olarak biz bugünü değil, geleceği yapmayı planlıyoruz. Öğretmen ve idareci olarak ilçede uzun süre çalıştım. Çalıştığım arkadaşlarla yarının şartlarını değerlendirdik. Hiçbir zaman bireysel şeyler konuşmadık. Bu böyle olduğu için güzel. Yoksa çok büyük kurumlar, il ve ilçeler aslında eğitime fazla bir şey katmıyor. Beraber görev yaptığım Kaymakamlarımıza, Belediye Başkanlarımıza, İl Genel Meclisi üyelerine, okul müdürlerimize, öğretmenlerimize, personelimize, esnafımıza ve ilçe halkına çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 28 Ağustos 2010 Cumartesi 14:11:03
Güncelleme :28 Ağustos 2010 Cumartesi 14:29:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?