29
Nisan
2024
Pazertesi
KÜTAHYA

AK Parti mahalle turunda

AK Parti Kütahya İl Teşkilatı'nın, İl Başkanı Şükrü Nazlı başkanlığındaki 'hizmet yerinde görülür, gidelim görelim' faaliyeti, bu hafta da İstiklal Mahallesi'nde gerçekleştirildi.

Ziyarete, İl Başkanı Şükrü Nazlı'nın yanı sıra, İl Genel Meclis Başkanı Kamil Saraçoğlu ve İl Başkan Yardımcıları Remzi Günay ve İsmail Dayıoğlu, İl Yönetim Kurulu üyesi Ramazan Yıldırım ile çok sayıda partili katıldı. Ziyarette, Kütahyaspor'un eski teknik direktörü Bilal Üsbaş da hazır bulundu.


Nazlı, ziyarette yaptığı konuşmada, "AK Parti Kütahya İl Teşkilatı olarak 3 yıldan bu yana sürekli olarak mahalle ve köylerimizi ziyaret ediyor, halkımızla birlikte oluyor, onların dert ve taleplerini dinliyoruz. Bu amaçla şehrimizin köklü mahallelerinden İstiklal Mahallemize bir ziyaret gerçekleştirdik, sizlerin varsa sorunlarınızı dinlemeye geldik.Bizler AK Parti olarak hiçbir zaman seçimlerin sonrasında rehavete kapılıp durmadık, seçimden seçime vatandaşa gidip oy avcılığı da yapan bir siyaset anlayışımız yok.Bizler ülkeye ve millete hizmet noktasında her ne yapılması gerekiyorsa yapıyoruz ve çalışmalarımızı sürdürüyoruz. AK Parti iktidarında 2002'den bu yana Kütahya'mızda hayata geçirilen bazı hizmetlere ana başlıklar halinde bakacak olursak, kalkınmışlığı ve sanayileşmeyi geliştirmek ve hızlandırmak için ilimiz teşvik kapsamına alındı. 2004 Yılında 480 abone ile hayatımıza giren doğalgazın şehrimizdeki abone sayısı 30 bine ulaştı.Gediz ve Tavşanlı ilçelerimiz de bu vesile ile doğalgaz ile tanıştı. Organize Sanayi Bölgelerimiz iki katına çıktı, her gün yeni yatırımcılar yer bakmak için ilimize geliyor. Hiç duble yolumuz yokken bugün 103 kilometre duble yolumuz var. Ankara -İstanbul ve Antalya'dan sonra ülkemizin 4. büyük havalimanı ilimize yapılıyor.Sonbaharda ihalesi yapılacak olan havalimanının 2010 yılında hizmete girmesi hedefleniyor. Kütahya-Bozüyük-Eskişehir, Kütahya- Balıkesir-Gediz ve Simav yollarının tamamlanması için 2008 yatırım programına 26 trilyon ödenek ayrıldı ve bu yollarımız hızla tamamlanacak.Bölgemizin en büyük hastanelerinden olan E.Çelebi Devlet hastanemizin fiziki yapısı tamamlandı, iç teknik donanımları yerleştiriliyor önümüzdeki günlerde açılışını gerçekleştireceğiz.Ağız-Diş Sağlığı ve Yoncalı Fizik Tedavi Semt poliklinikleri hizmete girdi.112 Acil İstasyon sayımız 6'dan 16'ya, ambulans sayısı 27'ye çıkartıldı, kapalı olan 40 sağlık ocağımız hizmete açıldı.

Temiz ve yaşanabilir bir Kütahya için doğalgaz'dan sonra maliyeti 17 milyon Euro olan Seyitömer Termik bacalarına filtre takıldı, kül barajları ağaçlandırıldı.Kimsesiz çocuklarımız için Sevgi Evleri Projesi hayata geçirildi.Dar gelirli vatandaşlarımızın ev sahibi olabilmesi için Toki tarafından 1052 konut hak sahiplerine verildi, 1104 konutluk 12. etap çalışmaları başladı. AK Parti döneminde yapılan ve bundan sonrada yapılacak olan daha bir çok hizmet çalışması var bizler başkalarının yakıştırdığı gibi değil hizmetlerin odaklandığı, meşruiyetini sadece milletinden alan bir partiyiz.Şunu bütün halkımız iyi bilsin ki, bu aziz millete hizmet etmekten hiç yorulmadık yorulmayacağız.Yolumuz uzun, durmayacağız çok çalışacağız.Bu millete bu güzel ülkeye her şartta ve her bir şekilde azimle ve gayretle hizmet etmeye devam ediyoruz ve edeceğiz" dedi.


İstiklal Mahallesi sakinleri de AK Parti Hükümeti'nin yaptığı hizmetlerden duydukları memnuniyeti dile getirdiler. Vatandaşlar, Nazlı ve ekibinden mahallelerine çocuk parkı ve yaya kaldırımlarının genişletilmesi gibi isteklerde bulundu. 

..
Yayın Tarihi : 12 Haziran 2008 Perşembe 13:16:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?