29
Nisan
2024
Pazertesi
KÜTAHYA

AK Parti'de yeni başkan Atasever

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Kütahya Merkez İlçe Başkanlığı'nın 3. Olağan Genel Kurulu'nda, başkanlığa Abdullah Atasever getirildi. 

Kütahya Belediyesi Kültür Sarayı'nda yapılan kongrede 2 liste yarıştı. 399 delegenin oy kullandığı seçimlerde Abdullah Atasever 218, İsmail Yabancı 175 oy alırken, 6 oy da geçersiz sayıldı. 

Kongreye AK Parti Genel Başkan Yardımcısı İdris Naim Şahin, Nevşehir Milletvekili Rıdvan Köybaşı, Bursa Milletvekili Canan Candemir Çelik ile AK Parti Kütahya milletvekilleri Hasan Fehmi Kinay, Soner Aksoy ve İsmail Hakkı Biçer ile AK Parti'nin 22. dönem Kütahya Milletvekilleri Alaettin Güven ve Abdullah Erdem Cantimur katıldı.
Divan başkanlığını Rıdvan Köybaşı'nın yaptığı kongrede, milletvekileri birer selamlama konuşması yaptı. Kürsüye son konuşmacı olarak gelen İdris Naim Şahin ise, AK Parti hükümetlerinin icraatlarını anlattı. Şahin, adaylar Atasever ve Yabancı'yı kürsüye çağırarak, birlik mesajı verdi. 

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Abdullah Atasever, "Beni başkanlığa getiren bütün delegelere şükranlarımı sunuyorum. Bu seçimden partimiz güçlenerek çıkmıştır. Şimdi birlik ve beraberlik zamanıdır. Hep birlikte Kütahya'nın kalkınması için çalışacağız" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 15 Eylül 2008 Pazartesi 07:40:41
Güncelleme :15 Eylül 2008 Pazartesi 07:43:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?