3
Mayıs
2024
Cuma
KÜTAHYA

Akarsu partililerle buluştu

Kütahya’nın Gediz ilçesinde, yerel seçim çalışmalarını partili kadınlarla bir toplantı düzenleyerek başlayan Demokrat Parti (DP) Belediye Başkan Adayı Selçuk Akarsu, herkesin özlemini çektiği dürüst ve temiz siyaseti geri getireceklerini söyledi.


DP Gediz İlçe binasında yapılan toplantıya Belediye başkan adayı Selçuk Akarsu, DP İlçe Yönetim Kurulu üyesi Kadir Azmioğlu, DP İlçe Kadın Kolları Başkanı Münevver Azmioğlu ve partili kadınlar katıldı.


Toplantıda bir konuşma yapan DP İlçe Kadın Kolları Başkanı Münevver Azmioğlu, Türk kadınının bilimde, siyasette, sosyal hayatta ve toplumun her katmanında etkili ve müdahaleci biçimde yerini alması gerektiğini söyledi. Umutsuz insanların çevresine faydalı bir ışık yansıtamayacağını ileri süren Kadın Kolları Başkanı Azmioğlu, “Tüm kadınlar Demokrat Parti’de birleşerek ülkenin köylüsüne, çiftçisine, işçisine, memuruna ve bütün bireylere sahip çıkmalıyız” dedi.


Daha sonra partili kadınlara hitaben konuşan DP Gediz Belediye başkan adayı Selçuk Akarsu, Türk kadınının gücünü tanıyamayan ve ciddiye almayanların büyük bir yanılgı içersine düştüklerini söyledi. Partili kadınlardan güçlü şekilde destek beklediğini ifade eden belediye başkan adayı Selçuk Akarsu, “Yapacağımız çalışmaları anlatmak üzere gittiğiniz yerlerde size karşı saldırgan davranışlar sergilenebilir. Onurunuzu sakın incittirmeyin. Oy için kendinizi aşağılatmayın. Parti olarak dürüstlükten ayrılmayacağımız için oy kaybına uğramayacağımızdan eminim. Çalışmalarınızda yapamayacağımız şeylerin sözünü vermeyin. Bundan sonra dürüstlük ve doğruluk prim yapacak. Bunu önümüzdeki günlerde göreceğiz. Kötü siyasetle erozyona ve yozlaşmaya uğrayan tüm değerleri geri getireceğiz. Kibir onların, edep bizlerin düsturu ile hareket etmenizi diliyorum” diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 13 Şubat 2009 Cuma 16:08:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?