3
Mayıs
2024
Cuma
KÜTAHYA

Akbaş başkanlık mührünü aldı

Kütahya’nın Hisarcık ilçesinde Belediye Başkanlığı devir teslimi yapıldı.

Mazbatasını İlçe Seçim Kurulu Başkanlığı'ndan alan yeni Belediye Başkanı MHP’li Mehmet Akbaş , Hisarcık Belediye binasına geçti. Devir teslim töreni öncesi belediye binası önünde kurban kesilerek Müftü Mehmet Ceyhan tarafından dua edildi.

Yeni Belediye Başkanı Mehmet Akbaş, AK Parti'den Belediye eski Başkanı olan ve 10 yıldır Hisarcık’ ta Belediye Başkanlığı yapan Nihat Helvacı’dan Belediye Başkanlığı mührünü teslim aldı.

Devir teslim törenine AK Parti Hisarcık İlçe Başkanı Mehmet Baş, MHP Hisarcık İlçe Başkanı Mehmet Erdoğan eski ve yeni Belediye Encümenleri ile vatandaşlar katıldı. Hisarcık Belediyesi, başkanlık odasında yapılan devire teslim töreninde kısa bir konuşma yapan eski Belediye Başkanı Nihat Helvacı " Hepinize hayırlı olsun. Şimdiden hizmetlerinizde başarılar diliyorum. Allah utandırmasın. Hisarcık bizim hepimizin “ dedi.

Hisarcık yeni Belediye Başkanı Mehmet Akbaş, devir teslim töreninde yaptığı açıklamasında, "29 Mart yerel seçimlerde bize destekleyen ve desteklemeyen bütün hemşehrilerime buradan teşekkür ediyorum “ diye konuştu.

Devir teslim töreninden sonra yeni Başkan Mehmet Akbaş’ı ilk olarak eski Belediye Başkanı ve kayınpederi tebrik etti. Daha sonra Başkan Mehmet Akbaş vatandaşların tebrik ve kutlamalarına almaya başladı.
 

iha
Yayın Tarihi : 2 Nisan 2009 Perşembe 17:34:41
Güncelleme :2 Nisan 2009 Perşembe 17:42:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
sf IP: 88.253.223.xxx Tarih : 2.04.2009 20:06:46

hisarcık asrın hatasını yaptı bunu bir emetli olarak söylüyorum ..yanlış yaptınız ve ve cezasını cekecektir hisarcık halkı saygılarımla ...hayırlı olsunn