2
Mayıs
2024
Perşembe
KÜTAHYA

AKP Gençlik Kolları'na yeni başkan

AK Parti'nin Kütahya Gençlik Kolları Başkanlığı görevine Avukat Ahmed Fuad Durmaz'ın getirildiği bildirildi. İl Başkanı Kamil Saraçoğlu, yaptığı açıklamada, Serdar Eraslan'ın istifası ile boşalan makama Durmaz'ın atandığı açıkladı.

Ahmed Fuad Durmaz, parti binasımda düzenlediği basın toplantısında, Kütahya'da ses getirecek adımları tüm AK Partililerle birlikte atacaklaranı ifade etti.

Durmaz, şöyle konuştu: "Biz Kütahya AK Parti Gençlik Kolları olarak getirildiğimiz bu görevde, Kütahya gençliği için yeni projeler üretecek, Kütahya gençlerinin dertleriyle dertlenecek ve onlarla hemhal olabilecek bir yönetim oluşturabilmek niyetindeyiz. Kütahya’daki 18-30 yaş arası bütün gençlere seslenmek istiyorum. AK Partimiz kurulduğu günden bu yana olduğu gibi bundan sonrada gençlere en fazla önem veren parti olma ünvanını elinde bulunduracaktır. Başbakanımız en son yapılan yerel seçimlerde de açıkça görüleceği üzere ve Cumhuriyet tarihindeki bütün tabuları yıkarak ülke meselelerinde gençleri söz sahibi yapmıştır ve bu ayrıcalığımızı da her fırsatta dile getirmektedir. Genel Başkanımız ve Başbakanımız Tecep Tayyip Erdoğan'ın gençlere verdiği bu önemin getirdiği sorumluluğu hem kendimin hem de yeni kuracağım yönetimimin en iyi şekilde taşıyacağından hiç kimsenin şüphesi olmamalıdır."
 

İHA
Yayın Tarihi : 3 Ekim 2009 Cumartesi 12:27:03
Güncelleme :3 Ekim 2009 Cumartesi 20:33:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?