29
Nisan
2024
Pazertesi
KÜTAHYA

AKP Simav aday adaylarını tanıttı

Simav ilçesinde, AK Parti belediye başkan adaylarını düzenlediği bir toplantı ile halka tanıttı.

Belediye Düğün Salonu'nda düzenlenen belediye başkan adayı tanıtım toplantısında AK Parti Kütahya Milletvekili İsmail Hakkı Biçer, Simav AK Parti İlçe Başkanı İsmail Baştuğ, partinin kadın ve gençlik kolları başkanlarıyla, yönetim kurulu üyeleri, belde belediye başkanları, il genel ve belediye meclis üyeleriyle çok sayıda partili hazır bulundu.

AK Partiden Simav Belediye Başkanlığına aday olabilmek için 9 aday adayının talip olduğunu ifade eden AK Parti Kütahya Milletvekili İsmail Hakkı Biçer, Simav Belediye Başkan aday adaylarının Makine Mühendisi Yılmaz Girgin, eğitimci Tevfik Karabacak, emekli eğitimci ve Simav belediye başkan yardımcısı Hüseyin Güner, Simav belediye başkan yardımcısı Süleyman Özkan, esnaf İbrahim Abul, esnaf Hüseyin Kalaycık, avukat İsmail Erdin, makine mühendisi Simav belediye meclis üyesi Selahattin Tuzcu ile Kütahya İl Genel Meclisi üyesi Mali Müşavir İsmail Çavuşoğlu olduğunu söyledi.

Simav'da seçimleri kazanmanın artık kendileri için bir mecburiyet haline gelmiş olduğunu vurgulayan Biçer, AK Partili bir belediye başkanıyla Simav'ın bu güne kadar görmediği hizmetlere kavuşacağını kaydetti.

Simav Belediye Başkanlığı için en fazla rağbetin partisine gösterilmesinden memnuniyet duydutklarını anlatan Biçer, aday bolluğunun partisinin zenginliğinden geldiğini dile getirdi. Partisinin diğer partiler gibi ideolojik ve marjinal bir parti olmadığının altını çizen Biçer, AK Parti misyonunu ve vizyonunu benimsemiş herkesin AK Partili olabileceğine dikkat çekti. AK Partinin ilçe genelinde yüzde 55 oranındaki oy oranını 29 Mart 2009 Mahalli seçimlerinde daha üst seviyelere çekmeyi amaçladıklarını ifade eden Biçer, 9 aday adayı arasında yapılacak temayül yoklaması ile aday adayı sayısının üçe düşürüleceğini, belirlenen ilk üç adayın Ankara'da mülakata çağrılacağını bildirdi. Simav Belediye başkan adayının belirlenmesinde Simav halkına büyük iş düşeceğini hatırlatan Biçer, Benimseyeceğiniz, temayül yoklamalarıyla sizlerin belirleyeceğiniz aday AK Parti olarak bizim de adayımız olacaktır. Genel merkezimiz adayın belirlenmesinde temayül yoklaması sonuçlarına büyük önem verecektir, bundan kimsenin kuşkusu olmasın" diye konuştu.

Daha sonra adaylar kendilerine tanınan 10 dakikalık süreçte hem kendilerini tanıttı, hem de iş başına gelmeleri halinde Simav ile ilgili neler yapacaklarını projeleriyle birlikte anlatma fırsatı buldu.

İHA
Yayın Tarihi : 29 Aralık 2008 Pazartesi 16:24:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?