29
Nisan
2024
Pazertesi
KÜTAHYA

AKP'de tanışma toplantısı

AK Parti Kütahya İl Başkanı Şükrü Nazlı, ilçe kongrelerinin tamamlanması sebebiyle, Köy Hizmetleri İl Müdürlüğü Salonu'nda yemekli bir tanışma toplantısı düzenledi.

Nazlı, yemekte yaptığı konuşmada, kongrelerden güçlenerek çıktıklarını belirtti. Nazlı, şunları kaydetti: "AK Parti olarak, 14 Eylül 2008 tarihinde merkez ilçe kongresiyle başlattığımız 3. olağan ilçe kongreleri sürecini 26 Ekim 2008 Pazar Günü gerçekleştirdiğimiz Dumlupınar ilçe kongremizle birlikte tamamlamış bulunuyoruz.3. Olağan Kongre sürecimizin ilçelerimize, ilimize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyor,yeniden veya yeni seçilen, gönülleri ülkesine ve ilçesine hizmet etme aşkıyla çarpan ve ilçelerimizin bağrından çıkan bu genç ve enerji dolu AK Partili arkadaşlarımıza aramıza hoş geldiniz diyor,başarılar diliyorum. Gerçekleştirmiş olduğumuz bu kongrelerde sadece merkez ilçe de 2 liste ile ve demokratik bir olgunlukta seçime gittik. Merkez ilçe kongremizde büyük bir olgunluk örneği gösteren her iki aday arkadaşımızda burada aramızdalar,kendilerine teşekkür ediyor ve kutluyorum.Diğer 12 ilçemizin tamamında tek liste ile kongrelerimizi tamamladık. İlçelerimizden sadece 4’ünde eski ilçe başkanlarımız ekiplerinin bir kısmını yenileyerek göreve devam ederken, 9 ilçemizde yeni ilçe başkanlarımız ekipleriyle göreve gelmiştir.

Bu arada AK Parti olarak Kütahya’mızda bir ilke imza atmış, Şaphane ilçemizde daha önce Kadın Kolları İlçe başkanlığını yürüten Fatma Türker ilçe başkanlığına seçilmiştir. Kendisini tebrik ediyor ve başarılar diliyorum. AK Parti kurulduğu 14 Ağustos 2001’den bu yana en hızlı teşkilatlanan ve Türkiye de 3,5 milyon’u bulan kayıtlı üyesi olan bir partidir. Zira AK Parti Başbakanımızın 'AK Parti'yi millet kurdu, tabelasını biz astık' ifadesinde anlamını bulduğu milletin partisidir. AK Parti her zaman ve her ve kongresinden büyük bir aile ruhuyla, birlik ve beraberlik içerisinde çıkmış, en zor zamanlarda bile dayanışma içerisinde olmayı başarmış,kurumsal kimliğe sahip Türkiye’nin tek partisidir.Bu düşünceden hareketle yeni oluşan yada revize edilen ilçe kongrelerinde yönetim kademelerine seçilen arkadaşlarımız AK Partinin vizyon ve misyonunu çok iyi algılamış,ekip çalışması içinde yetki ve görev anlayışını sergileyebilen yöneticilerden oluşmaktadır.Bizler bu arkadaşlarımızın herkesi kucaklayabilen, toplum içinde sevilen, sayılan, herkese eşit yakınlıkta ve herkesin kendisinden bir şeyler bulduğu kişiler olmasına özen gösterdik.

Bizlere umut bağlayan yerel kalkınmayı devam ettirmek isteyen halkımıza; kongrelerimizden aldığımız güç ve enerjiyle 29 Mart 2009 da yapılacak yerel seçimlerin startını ve büyük zafer müjdesini buradan veriyoruz. AK Parti olarak 3 Kasım 2002’den bu yana halkımızın büyük güven ve desteği ile her seçimden oylarını arttırarak zaferle çıkan AK Parti 29 Mart yerel seçimlerinden de tüm Türkiye de ve özellikle ilimizde 2004 yılının üzerinde bir başarıyla yine milletimizin büyük teveccühü ve desteği ile alnının akıyla çıkacaktır" dedi.

Yemeğe 12 ilçe ve Merkez İlçe Başkanı Abdullah Atasever ile İl Başkan Yardımcıları Remzi Günay ve Musa Yılmaz ile İl Genel Meclisi Başkanı Kamil Saraçoğlu katıldı.

iha
Yayın Tarihi : 29 Ekim 2008 Çarşamba 12:30:59
Güncelleme :29 Ekim 2008 Çarşamba 12:45:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?