2
Mayıs
2024
Perşembe
KÜTAHYA

AKP'de adaylar cumartesi açıklanacak

AK Parti Kütahya Milletvekili İsmail Hakkı Biçer, Simav ilçe merkezi başta olmak üzere 21 belde adaylarını en geç Cumartesi günü kamuoyuna açıklayacaklarını söyledi.

Simav Belediye Başkanlığına AK Parti'den 9 aday adayının başvuruda bulunduğunu ifade eden Biçer, her biri birbirinden değerli 9 aday arasında tercih yapmakta zorlandıklarını dile getirdi. Simav merkez başta olmak üzere 21 belde adayını belirlemek üzere genel merkezin belirlediği takvimi çalıştırdıklarını vurgulayan Biçer, 29 Mart yerel seçimlerinin Türkiye için bir dönüm noktası olacağını kaydetti.

Partisinin Simav'a bağlı Karacahisar beldesi belediye başkan adayı olarak Gül Tekel'i açıklamak üzere geldiği Karacahisar beldesinde gazetecilere konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Biçer, Simav başta olmak üzere seçime girdikleri 21 beldenin tamamında iddialı olduklarını ve seçimden büyük bir zaferle çıkacaklarına inandıklarını dile getirdi.

Simav'da bayan aday çıkaran ilk ve tek parti olduklarının altını çizen Biçer, temiz siyaset için hanımları partisine davet etti. Türkiye'nin yaşadığı değişim ve gelişimin AK Parti sayesinde gerçekleştiğini anlatan Biçer, vatandaşın bu farkı gördüğü için partisine teveccühte bulunduğunu ifade etti.

Her iki kişiden birinin partisine oy verdiğini dile getiren Biçer, AK Parti'nin de kendilerine oy veren vatandaşa her konuda sahip çıktığını anlattı. AK Parti'nin kendilerine oy verenin de vermeyenin de partisi olduğunu kaydeden Biçer, AK Parti'nin geçmişte olduğu gibi günü kurtarmanın peşinde olmadığını, aksine ülkenin geleceğini kurtarmanın peşinde olduğunu dile getirdi.

Türkiye'nin önünü açmaya yönelik çalışmalarına devam edeceklerinin altını çizen Biçer, köydes projesiyle köylerin, beldes projesi sayesinde de beldelerin şantiyeye döndüğünü ve alt yapı yönüyle eksiklerinin tamamlandığını kaydetti. Biçer, son olarak 29 Mart yerel seçimlerinin Türkiye'nin mihenk taşı olacağını ifade etti.

iha
Yayın Tarihi : 13 Ocak 2009 Salı 14:16:43
Güncelleme :13 Ocak 2009 Salı 14:24:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?