29
Nisan
2024
Pazertesi
KÜTAHYA

AKP'de ilçe kongreleri

AK Parti Kütahya İl Başkan Yardımcısı Remzi Günay, hafta sonu Domaniç, Altıntaş ve Dumlupınar ilçelerinde yapılacak olan genel kurullarla, kongresi sürecinin tamamlanacağını söyledi.


Günay, parti binasında düzenlediği basın toplantısında, "AK Parti Kütahya İl Teşkilatı olarak, Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı'mızca hazırlanan program çerçevesinde 14 Eylül 2008 tarihinde Merkez İlçe Kongremizle başlattığımız AK Parti 3. Olağan İlçe Kongreleri sürecini hafta sonu gerçekleştireceğimiz Domaniç, Altıntaş ve Dumlupınar İlçe Kongreleriyle birlikte tamamlayacağız. Bugüne kadar, Merkez İlçe, Hisarcık, Emet, Simav, Pazarlar, Şaphane, Gediz, Tavşanlı, Aslanapa ve Çavdarhisar olmak üzere 10 ilçemizin kongresini tamamladık.Kongrelerde, halkımızın AK Parti'ye karşı gösterdiği büyük ilgi, destek, sahiplenme ve güven duygusu geleceğe dair umudumuzu, çalışma azmimizi ve heyecanımızı arttırmaktadır. Zaten kongreler partilerde heyecan ve coşkunun yükseldiği, partilerin kendilerini yenileme fırsatı bulduğu platformlardır.


AK Parti kurulduğu 14 Ağustos 2001’den bu yana en hızlı teşkilatlan ve en çok kayıtlı üyesi olan bir partidir. AK Parti milletin partisidir. AK Parti her zaman ve her kongresinden büyük bir aile ruhuyla birlik ve beraberlik içerisinde çıkmış, en zor zamanlarda bile dayanışma içerisinde olmayı başarmış,kurumsal kimliğe sahip Türkiye’nin tek partisidir.Bu düşünceden hareketle yeni oluşan yada revize edilen ilçe kongrelerinde yönetimlere seçilen arkadaşlarımız AK Parti’nin vizyon ve misyonunu çok iyi algılamış ve ekip çalışması içinde yetki ve görev anlayışını sergileyebilen yöneticilerden oluşmaktadır.Seçilen bu arkadaşlarımızın ayrıca herkesi kucaklayabilen toplum içinde sevilen ,sayılan insanlardan olması herkese eşit yakınlıkta ve herkesin kendisinden bir şeyler bulduğu kişiler olmasına özen gösteriyoruz. Bu haftasonu Cumartesi ve Pazar Günleri gerçekleşecek Domaniç, 

iha
Yayın Tarihi : 24 Ekim 2008 Cuma 13:19:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?