29
Nisan
2024
Pazertesi
KÜTAHYA

AKP'de neler oluyor?

AK Parti Kütahya İl Başkanı Şükrü Nazlı, 'bazı belediye başkanları ile teşkilat arasında problemler yaşandığı' yönündeki iddiaların, gerçeği yansıtmadığını söyledi.

Nazlı, ilçe başkanları ile olağan değerlendirme toplantısında bir araya geldi. Nazlı, 'bazı belediye başkanları ile teşkilat içi sorunlar yaşandığı' şeklindeki iddiaların gerçekle asla bir alakasının olmadığını belirterek, "AK Parti’de bu tip çekişmelere ve olumsuzluklar ne ortam vardır, ne de fırsat"dedi.

AK Parti´nin ortak aklın ürünü olarak ortaya çıktığını anlatan Nazlı, "AK Parti içinde herkes fikrini rahatlıkla dile getirir. Herkes düşüncesini söyler fakat istişare ile ortak karar bulunur. Kimse ile çatışma söz konusu olamaz" dedi. AK Parti´nin kuruluş beyannamesinin ortak aklın ürünü olarak ortaya çıktığını ifade eden Nazlı, Mutlaka her konu ortak aklın sonucu olarak bir yere bağlanır ve devam eder. Bu aslında demokratik kültürün, parti içi demokrasinin ürünüdür. Hiçbir zaman kurumsal kimliğimizle, belediye başkanları, il genel meclis üyeleri, belediye meclis üyeleri ile çatışma içinde olmamız söz konusu değildir" diye konuştu.

"HEDEFİMİZ BELLİ"
Nazlı, ayrıca ilçe başkanları ve il yürütme kurulu üyeleriyle yaptıkları toplantılarda teşkilatların çalışmalarını değerlendiklerini de belirtti. Nazlı, AK Parti´nin ikinci iktidar döneminde ülkeyi dünyada olması gerektiği konuma taşıyabilme adına mücadele ettiğini ifade ederek, "Bizim bu anlamda bir hedefimiz var. Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan´ın her konuşmasında söylediği, 2023 yılında Cumhuriyetimizin 100.'ncü yılında Türkiye´yi dünyanın ilk 10 ülkesi arasına sokma mücadelesi kararlı bir şekilde devam ediyor. Türkiye dünyanın ilk on ülkesi arasına girerken, Zafer Havalimanı projesi, her geçen gün yeni yatırımlarla gelişen OSB'leri, sağlık alanındaki hızlı gelişmeleri,105 km’lik duble yolları, tarihi, kültürü, termali ve turizmiyle Türkiye’nin 14 marka kentinden biri olan Kütahya cazibe merkezi olan iller arasına girmiştir" diye konuştu.

"BİRLİK VE BERABERLİK İÇİNDEYİZ"
AK Parti Kütahya Teşkilatı'nın hedefler doğrultusunda çalıştığını vurgulayan Başkan Nazlı,"Milletvekillerden ilçe başkanlarına, belediye başkanlarından meclis üyelerine kadar birlik ve beraberlik içinde Kütahya’mızı ve ülkemizi hak ettiği yere taşıma noktasında gayretimiz devam etmektedir. AK Parti, Başbakanımızın liderliğinde bu hedeflere yol almaya devam edecektir" şeklinde konuştu.

.
Yayın Tarihi : 24 Haziran 2008 Salı 20:47:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?