30
Nisan
2024
Salı
KÜTAHYA

AKP'den Emniyet Müdürü'ne ziyaret

AK Parti Kütahya İl Başkanı Şükrü Nazlı, Merkez İlçe Başkanı Abdullah Atasever ile birlikte İl Emniyet Müdürü İbrahim Çelik'i makamında ziyaret etti. Nazlı, asayiş açısından Kütahya’nın, Türkiye’nin en sakin illlerinden biri olduğunu belirterek, zengin tarihi geçmişi, kültürü ile güçlü ve köklü aile yapısının bunda önemli rol oynadığını söyledi. Nazlı, MOBESE sistemine geçilmesi ile Kütahya Emniyet Müdürlüğü'nün işlerinin daha da kolaylaştığını, ilçelerde açılan İlçe amniyet amirliklerinin ilçelere yeni bir hüviyet kazandırdığını belirtti.


Emniyet Müdürü İbrahim Çelik te, Kütahya'da görev yapmaktan büyük memnuniyet duyduğunu ifade ederek, küçük çaplı bazı olayların her yerde olabileceğini kaydetti.
Çelik, "Emniyet Teşkilatı olarak verilen hizmetlerde yeni gelişen teknolojik hizmetlerden de yararlandıklarını bunun bir örneği olarakta Emniyet Genel Müdürlüğü'nce ilimize gönderilen taşınabilir bilgisayar bir başka ifade ile Mobil Araştırma ve Sorgulama Sistemi Kütahya’da da devreye girmiştir. sistem, trafik istasyonlarında ve yollarda görev yapan trafik ekiplerince kullanıma başlanmıştır" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 7 Kasım 2008 Cuma 17:15:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?