2
Mayıs
2024
Perşembe
KÜTAHYA

AKP'den mitinge davet

AK Parti Kütahya İl Başkan Vekili İsmail Dayıoğlu, kentte olağanüstü günler yaşadığını söyledi.

Parti binasında basın toplantısı düzenleyen Dayıoğlu, şunları kaydetti: "Yarın Kütahya’mız önemli bir misafiri ağırlayacak. Yarın 12:30’da Başbakanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan Kütahya’da olacak ve halkımıza hitap edecek.

Başbakanımız 2002’den bu yana defalarca Kütahya’mızı ziyaret ettiler. Kabinenin değerli Bakanları da. Cumartesi günü Ulaştırma Bakanımız Binali Yıldırım buradaydı. 16 Nisan'da da Tarım ve Köyişleri Bakanımız Mehmet Mehdi Eker Kütahya'da olacak. Acıların, üzüntülerin yaşandığı bir devrin küllerinden yeniden; güçlü bir ekonomi, topyekün kalkınma, istikrar ve huzur ortamı ihdas eden Başbakanı ve kabine arkadaşlarını buradan selamlıyorum. Bugün 18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma Günü, 'Çanakkale geçilmez' destanını yazan 250 bin şehidimizi saygıyla anıyorum. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve ekibinde, Seyit Onbaşı'nın boğazdan geçmekte olan düşman zırhlısına mermiyi atarken yaşadığı duyguları, istek ve arzuyu, heyecanı görüyorum. Yaptığı çalışmalar, dik duruşu, çetelerle mücadele azmi, ülkemizi; diğer ülkeler arasında bölgesel ve kültürel bir aktör haline getirmiştir. Ülkede birlik, bütünlük ve kardeşliği tesis etmiştir. Yarın; Bütün dünya ülkelerinin gıptayla baktığı, 'Keşke bizimde Başbakanımız böyle olsa' diye özendiği Başbakan Recep Tayyip Erodğan, Zafer Meydanı'nda olacak. Halkımızı belediye önünde buluşmaya ve Başbakanımızı layık olduğu şekilde karşılamaya çağırıyorum."
 

iha
Yayın Tarihi : 18 Mart 2009 Çarşamba 23:26:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
mehmet yanardağ IP: 78.164.90.xxx Tarih : 24.03.2009 00:59:06

slm herkeze ben kırıkkaleden mehmet kutahya beledıye bsk (akp) li kardesıme sımdıden hayırlı olsun dıyoe basarılar dılıyorum...