2
Mayıs
2024
Perşembe
KÜTAHYA

AKP'li gençler fidan dikti

Ak Parti Kütahya Gençlik Kolları Başkanlığı'nın Yönetim Kurulu üyeleri, Orman Bölge Müdürlüğü'nün tahsis ettiği alana fidan dikti.

Dikim öncesi Şehitler Ormanı, orman muhafaza memuru Hasan Ceyhan, fidan dikimi konusunda bilgiler verdi ve uygulamalı olarak fidan dikimini gösterdi. Yaşları 20 ile 25 arası değişen gençlik kolları yönetim kurulu üyeleri, ellerinde kazma ve küreklerle çam fidanlarını diktiler.Yaklaşık 2 saatlik bir çalışma sonucu tam 250 çam fidanının dikimi başarı ile son buldu. AK Parti Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı Mehmet Tuna, yaptığı açıklamada, bu tür çalışmaların herkese örnek olmasını istedi.

Tuna, şöyle konuştu: "AK Parti Gençlik Kolları'nın düzenlemiş olduğu bir programı gerçekleştiriyoruz.Toplumsal sorumluluklarımızdan bir tanesi olan ağaçlandırmaya bir katkıda biz bulunuyoruz. Bu hafta sonu gerçekleştirdiğimiz fidan dikiminde 250 kadar fidanımızı toprakla buluşturduk. Hepimizin yapması gereken bir faaliyet bu. Tüm yönetim kurulu arkadaşlarımızla birlikte fidan dikiyoruz.Umarım bu çalışmalarımız tüm vatandaşlarımıza örnek olur."
 

iha
Yayın Tarihi : 20 Nisan 2009 Pazartesi 16:35:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?