2
Mayıs
2024
Perşembe
KÜTAHYA

AKP'li İGM üyesi DSP'den aday

Kütahya'nın Emet ilçesinde, AK Parti eski İl Genel Meclisi üyesi İsmail Hakkı Özhan, Demokratik Sol Parti'nden (DSP) Belediye Başkan Adayı gösterildi.

DSP'nin Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği'nin lokelinde düzenlenen aday tanıtım toplantısına çok sayıda partili katıldı. DSP İl Başkanı İsmail Atilay, partilerinin Emet Belediye Başkan adayının AK Parti'den İl Genel Meclisi üyesi olan İsmail Hakkı Özhan olduğunu bildirdi.

Tanıtım töreninde konuşan DSP Emet Belediye Başkan Adayı İsmail Hakkı Özhan, "AK Parti'den DSP’ye geçme nedeninin, Emet Belediye Başkanı'nın iktidar parti adayı olmasına rağmen geçen 5 yıl sürede ilçeye yeterli derecede hizmet gelmemesidir. Ben üç aydan bu yana siyaseti titizlikle izliyorum. Partilerin Belediye Başkan adaylarını görünce 'birileri Emet ile dalga geçiyor' diye düşündüm. Şimdi bana '5 yılda Emet gelişmedi de sende o partide değimliydin' diyeceksiniz. Ben benim görev yapabileceğim alan içinde neler yapılması gerekiyorsa yaptım. Milletvekilleri gereken hizmetleri buraya getirmediler. Hatta Emet’in önünü kestiler" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 14 Ocak 2009 Çarşamba 23:58:49
Güncelleme :15 Ocak 2009 Perşembe 01:24:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?