29
Nisan
2024
Pazertesi
KÜTAHYA

AKP'li vekilden hodri meydan

AK Parti Kütahya Milletvekili Soner Aksoy, demokrasilerde yönetime gelenlerin halka mutlaka hesap vermesi gerektiğini söyledi.


Yurt dışında katıldığı fuarlarda Türk mallarının büyük ilgi gördüğünü ifade eden Milletvekili Aksoy, çok iyi pazar elde ederek satılan bu ürünlerin Türkiye’nin ilerlediğini gösterdiğini belirtti. Gediz’e kendi dönemlerinde 153 milyon YTL’lik yatırım yapıldığını ifade eden Aksoy, "Daha önce böyle bir yatırım yapıldığını iddia eden varsa hodri meydan çıksın açıklasın" dedi.


Yatırımların halkın içinden seçimle gelen encümen çalışmalarıyla yapılabildiğini kaydeden Aksoy, Türkiye’deki demokratikleşmeden de bahsederek, "Eskiden seçilmiş insanları vali idare ediyordu, biz bunu değiştirdik. Böyle demokrasi olmaz. Seçilen ve iş başına getirilenlerin de denetiminin yapılması gerekir. Daha önce halka hesap vermeyenler olmuş. Demek ki biz daha demokratız, yani hesap veriyoruz. Herkes bu millete hesap vermek zorundadır. Demokrasi böyle gerçekleşir. Komutan da olsa hesap verecektir" diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 13 Ekim 2008 Pazartesi 15:46:33
Güncelleme :18 Ekim 2008 Cumartesi 09:13:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?