2
Mayıs
2024
Perşembe
KÜTAHYA

AKP'li vekilden Karahan'a ziyaret

AK Parti Kütahya Milletvekili İsmail Biçer, AK Parti Simav İlçe Başkanı Sedat Karaca ve meclis üyeleriyle birlikte Simav Belediye Başkanı Kasım Karahan’a 'hayırlı olsun' ziyaretinde bulundu.

Simav’da yeni bir dönemin başladığını dile getiren AK Parti Kütahya Milletvekili İsmail Hakkı Biçer, çekişmeli geçen seçim sürecinde vatandaşların DP adayı Kasım Karahan’a teveccüh gösterdiklerini söyledi.

Kasım Karahan’ı uyumlu, deneyimli ve başarılı bir siyasetçi olarak gördüklerini dile getiren Biçer, Simavlılar size güvendi. Sizi belediye başkanı olarak koltuğa oturttu. Simav’da artık seçim geride kaldı. Yeni bir dönem başladı. Ankara’da kapım her zaman size açık. Simav’a yapılacak hayırlı hizmetlerde her zaman destek olacağım. Önümüzdeki beş yıllık süreçte belediye başkanımız Kasım Karahan’ın Simav’a güzel ve hayırlı hizmetlerde bulunacağınıza gönülden inanıyoruz” şeklinde konuştu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Kasım Karahan, halkın verdiği yetkiyi en iyi bir şekilde kullanarak kendilerine inananların güvenini boşa çıkarmayacaklarını ifade etti. Hep birlikte Simav’ı kalkındıracak güzel hizmetlere imza atmayı planladıklarını vurgulayan Karahan, başarılı bir secim sürecinin ardından halka verdikleri vaatleri yerine getirmek üzere yollarına devam ettiklerini kaydetti.

iha
Yayın Tarihi : 15 Nisan 2009 Çarşamba 14:06:47
Güncelleme :15 Nisan 2009 Çarşamba 14:11:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?