2
Mayıs
2024
Perşembe
KÜTAHYA

AKP'liler arı gibi çalışıyor

AK Parti Kütahya Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) Başkanlığı'nın, yerel seçim hazırlıklarını tüm hızıyla sürdürdüğü bildirildi.

AK Parti İl SKM Başkanı Musa Yılmaz, yaptığı açıklamada şunları kaydetti: "AK Parti İl Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) olarak, 29 Mart 2009 Mahalli İdareler Genel Seçimi dolayısıyla partimizin bugüne kadar yaptığı çalışmalar konusunda kamuoyuna bilgilendirmek istiyoruz. Seçimlere en hazırlıklı parti olarak, başta Merkez İlçemiz ve bütün ilçelerimizde belli program dahilinde her yerleşim birimini ziyaret ediyoruz.

Partimizin genel politikalarını ve bu yerel seçimlerin önemini anlatıyoruz. En küçük yerleşim biriminden Kütahya Merkez’e kadar her noktada partimize ve adaylarımıza büyük teveccüh gösteriliyor. Kadirşinas halkımızın bizlere gösterdiği bu ilgi ve alakayı ne kadar ağır bir sorumluluk yüklendiğimizin de bir ifadesi olarak görüyoruz. Bu bizleri oldukça mutlu etmekte ve heyecanlandırmaktadır. Kendimizi daha fazla çalışmaya, üretmeye ve hizmet etmeye mecbur hissediyoruz. Başta teşkilatımızın her kademesi, Milletvekillerimiz, Belediye Başkan Adaylarımız, İl Genel Meclisi ve Belediye Meclisi üyelerimiz ilimizin her noktasında sizlere ulaşmaya çalışıyorlar. Bugün itibariyle hedeflediğimiz programın ve ziyaretlerin yüzde 50’sini gerçekleştirmiş durumdayız. Seçime kadar aynı tempoda çalışarak ziyaret edilmedik ve ulaşılmadık yerleşim birimi bırakmayacağız.  Merkez İlçemizde 25 noktada olmak üzere, tüm ilçelerimizde seçim büroları açtık.

Milletvekillerimiz değişik ilçelerimizde teşkilatımızın yaptığı programlar çerçevesinde halkımızın sorunlarını dinlemektedir. Bu asil millete hizmeti her şeyin üzerinde gören partimiz seçimlere kadar yoğun bir çalışma programı ile projelerimizi ve hizmetlerimizi anlatmaya devam edecek ve halkımızdan tekrar yetki isteyeceğiz. İnanıyoruz ki 30 Mart sabahı yaklaşan baharla birlikte ikinci bir baharı yaşayacağız. Partimize ve bizlere gösterilen destek ve ilgiye sonsuz teşekkürler ediyoruz..

iha
Yayın Tarihi : 11 Mart 2009 Çarşamba 16:51:42
Güncelleme :11 Mart 2009 Çarşamba 17:06:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?