7
Mayıs
2024
Salı
KÜTAHYA

Alışveriş izdihamı!

KÜTAHYA'DA ALIŞVERİŞ İZDİHAMI

Kütahya Çiniciler Çarşısı'nda açılışı yapılan mağazada izdiham yaşandı.

Mobilya ve ev eşyalarını normal fiyatının üçte biri fiyatına sattığı ileri sürülen, 'Kapatıyoruz Alışveriş Mağazası'nın açılışında izdiham yaşandı. Sabah saat 10.00'da açılışı gerçekleştirilen mağazadan alışveriş yapmak isteyen Kütahyalılar, erken saatlerden itibaren mağaza önünde sıraya girdi. Giriş kapısına yüklenen vatandaşlar, bir an önce içeriye girmek için adeta birbirlerini ezdi. İçeriye giren vatandaşlar ise birbirleriyle yarışarak istedikleri eşyaları aradı. Kimi yanında getirdiği çocuğunu kaybetti kimi ise mağazada aldıklarını koyacak yer aradı. Araç yoğunluğu nedeniyle Kütahya-Eskişehir karayolunda da trafik sıkışıklığı meydana geldi.

Alışveriş yapan vatandaşlar, "Buraya ihtiyaçlarımızı gidermek için uygun fiyata alışveriş yapmaya geldik. Ne gördüysek yetişip almaya çalışıyoruz. Çocuklarımızı evlendireceğiz. Onlar için de alışveriş yapmaya çalışacağız" diye konuştu.

Aşırı yoğunluktan dolayı alışveriş mağazası çalışanları vatandaşları aralarla içeriye alırken, aşırı ilgi nedeniyle görevliler zor anlar yaşadı.

Mağazanın bir hafta süreyle açık kalacağı belirtildi.

KÜTAHYA'DA ALIŞVERİŞ İZDİHAMI
KÜTAHYA'DA ALIŞVERİŞ İZDİHAMI
KÜTAHYA'DA ALIŞVERİŞ İZDİHAMI
İHA
Yayın Tarihi : 27 Şubat 2010 Cumartesi 16:56:05
Güncelleme :27 Şubat 2010 Cumartesi 17:06:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?