2
Mayıs
2024
Perşembe
KÜTAHYA

Alkollü sürücü dehşet saçtı

Kütahya'da meydana gelen trafik kazasında 7 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, 01.00 sıralarında meydana gelen silahla yaralama olayına baktıktan sonra başka bir olayı takip etmeyen giden polis otosuna aşırı suretli ve alkollü olduğu öğrenilen bir otomobil sürücüsü çaptı. Kazada 2'i polis 7 kişi yaralandı.

Polis ekipleri Fatih Sultan Mehmet Bulvarı'ndan şehir merkezi istikametine seyir halindeyken, bir anda Ragıp Gümüşpala Caddesi'nden süratle ana yola çıkan 43 NP 165 plakalı otomobille çapıştı. Çarpmanın şiddetiyle polis otosu yolda bulunan elektrik aydınlatma direğine çarparak durdu diğer araç ise 50 metreye yakın sürüklendikten sonra yol kenarındaki kaldırımlara çarparak durabildi.

Ekip otosunda bulunan sürücü polis memuru Y.D. yara almadan diğer polis memuru S.G. belinden yaralandı. Aşırı hız ve alkollü olarak kazaya neden olan 43 NP 165 plakalı araçta bulunan Ahmet K., Hüseyin S. , Volkan D. ve ismi alınamayan 2 kişiyle birlikte 5 kişi yaralandı.

Sürücü Ahmet K. Araçta sıkışarak ağır yaralandı. 112 ekiplerini olay yerine gelmesiyle araçta sıkışarak ağır yaralanan Ahmet K. yı sıkıştıdığı yerden çıkartarak Kütahya Devlet Hastanesi'ne götürdü. Yaralı polis memuru Sinan G.nin durumunun iyi olduğu bildirildi.

Olayın ardından trafik ekiplerinin incelemeleri sonucunda aracın sürücüsünün yine alkol nedeniyle 2010 yılına kadar ehliyetine el konulduğu öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

iha
Yayın Tarihi : 1 Temmuz 2009 Çarşamba 11:52:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?