7
Mayıs
2024
Salı
KÜTAHYA

Alt yapıya 100 yıllık çözüm

PAZARLAR'DA ALT YAPI ATAĞI

Kütahya’nın Pazarlar ilçesinde, kentsel alt yapı projesinin hazır olduğu bildirildi.

Pazarlar İlçesinin kanalizasyon sisteminin ihtiyaca cevap vermemesi sebebiyle yeniden kentsel alt yapı projesi yapıldığı ve yapılan projenin ihale aşamasına geldiği yetkililerce ifade edildi.

Yetkililer, “ İlçenin hali hazırda bulunan kanalizasyon sistemi ihtiyaca cevap vermemektedir. Pazarlar Belediyesince 2006 yılında yaptırılan Kentsel Altyapı Projesinin hayata geçirilmesi için yapılan çalışmalar son aşamasına gelmiştir. Yakın zamanda ihalesi yapılacaktır” dediler

Pazarlar Belediye Başkanı Ahmet Torun ise, “İlçemizin hali hazırda bulunan kanalizasyon sistemi ihtiyacımıza cevap vermemektedir. Belediyemizce 2006 yılında yaptırdığımız Kentsel Altyapı Projesinin hayata geçirilmesi için yapılan çalışmaların son aşamasına gelindi. Projemiz 2008 yılında Devlet Planlama teşkilatı tarafından onaylanarak Resmi Gazetede yayınlanmıştır. Önümüzdeki Nisan Mayıs aylarında ihalesi yapılacaktır. İlçemizin 100 yıllık ihtiyacına cevap verecek olan Kentsel Alt Yapı Projemizi hayata geçirebilmek için son gücümüzle çalışmaktayız. Yıllara sahi yatırımları hükümetimizin destekleri ile hayata geçirmeye devam ediyoruz. Bu gibi yatırımlar büyüyerek devam edecektir. Bu itibarla Pazarlar halkı her şeyin en iyisine layıktır” diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 15 Şubat 2010 Pazartesi 16:48:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?