29
Nisan
2024
Pazertesi
KÜTAHYA

Altın çocuklara ödül

Kütahya’nın Pazarlar ilçesinde, 2007-2008 eğitim-öğretim yılında OKS hazırlık döneminde yapılan deneme sınavlarında ilk üçe giren öğrenciler, Pazarlar Belediye Başkanlığı tarafından ödüllendirildi.

Öğrencilere Cumhuriyet altınlarını ve başarı belgelerini Pazarlar Belediye Başkanı Ahmet Torun tarafından verildi. OKS deneme sınavları ortalamalarına göre Sinop Fen Lisesini kazanan Hasan Çelik birinci, Pazarlar İlköğretim Okulundan Simav Anadolu Öğretmen Lisesini kazanan Yaşar Işık ikinci olurken Antalya Sosyal Bilimler Lisesini kazanan Süleyman Erdoğan’nın üçüncü olduğu bildirildi.

Pazarlar Belediye Başkanı Ahmet Torun, “2007–2008 eğitim ve öğretim yılı çok zorlu geçti. Ama eğitim ve öğretim açısından çok verimli geçtiği kanaatindeyim. 2007–2008 eğitim ve öğretim yılında OKS’ ye hazırlık döneminde başarılı olan öğrencileri ödüllendirmekte bizim vazifemizdir. Öğrencilerin başarısında emeği geçen, basta Öğretmenlerimize olmak üzere herkese teşekkür ederim. Diğer Öğrencilere örnek olmasını temenni ediyorum. Eğitime yapılan yatırım, geleceğimize yapılan yatırım demektir. Çünkü Öğrenciler bizim geleceğimizdir. Biz de Belediye olarak eğitimi destekliyoruz ve desteklemeye devam edeceğiz. Ayrıca başarılı olan öğrencileri onurlandırmaya da devam edeceğiz” dedi.

iha
Yayın Tarihi : 29 Ekim 2008 Çarşamba 16:13:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?