6
Mayıs
2024
Pazertesi
KÜTAHYA

Altın yumruklar ödüllendirildi

Bu yıl Antalya’da ilki düzenlenen Dünya Üniversitelerarası Boks Şampiyonası’nda altın madalya alarak şampiyon olan İbrahim Aydoğan ve gümüş madalya alarak ikinci olan Kadri Kordel, Kütahya’daki mülki amirler tarafından ödüllendirildi.

Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Beden Eğitimi ve Spor Meslek Yüksek Okulu (BESYO) öğrencileri olan Aydoğan ve Kordel, Kütahya Otobüs Garajında Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer Kalkan ve BESYO Müdürü Arslan Kalkavan tarafından karşılandı. Fenerbahçe için ter döken şampiyon boksörler, ayaklarının tozuyla Kütahya Valisi Osman Aydın ve Belediye Başkanı Mustafa İça’yı da makamında ziyaret etti.

Vali Aydın, Kütahya’dan dünya şampiyonu sporcuların çıkmasının son derece önemli olduğunu belirterek, Aydoğan ve Kordel’in genç sporcular için ilham kaynağı olacaklarını söyledi. Vali Aydın, şampiyon sporcuları başarılarından dolayı kutlarken, birer altın hediye etti.

Belediye Başkanı İça da, öğrencilerin Kütahya için gurur kaynağı olduğunu kaydederek, başarılı boksörleri birer gümüş setle ödüllendirdi.

Antalya’da 24-26 Kasım tarihleri arasında düzenlenen 1. Dünya Üniversitelerarası Boks Şampiyonası’nda büyükler kategorisinde 54 kiloda mücadele eden İbrahim Aydoğan altın madalya, yine büyükler kategorisinde 51 kiloda mücadele eden Kadri Kordel de gümüş madalya almıştı.

kütahya
Yayın Tarihi : 2 Aralık 2004 Perşembe 14:16:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
kerem gürgen IP: 88.247.171.xxx Tarih : 21.02.2008 21:10:51

kadri ve ibrahim kardeşimi canı gönülden kutlar başarıların devamını dilerim.