16
Mayıs
2024
Perşembe
KÜTAHYA

Altıntaş 3 adayla seçime giriyor

ALTINTAŞ 3 ADAYLA SEÇİME GİRİYOR

12 Haziranda yapılacak olan milletvekili genel seçimlerine Kütahya’nın Altıntaş ilçesi 3 farklı siyasi partiden 3 aday hemşerisiyle seçimlere giriyor.

Kütahya’nın Altıntaş ilçesi 12 Haziran seçimlerinde en çok aday çıkaran ilçeler arasında yer alıyor. AK Parti, Saadet Partisi ve Cumhuriyet Halk Partisinden birer aday olmak üzere toplamda 3 adayla seçime giren Altıntaşlılar, kendilerine ve sorunlarına en yakın adaya destek vereceklerini bildirdiler.

Altıntaş ve yöresinden aday olan isimlerden AK Parti 3. sıra milletvekili adayı İdris Bal’ı fazlaca tanımadıklarını ifade eden Altıntaşlılar, ilçede yaşayan Saadet Partisi 3. sıra adayı olan Halil Hamzaoğlu’nu veya yine hemşehrileri olan ve Kütahya’da tıp doktorluğu yapan Cumhuriyet Halk Partisi 2. sıra milletvekili Zeliha Aksaz Şahbaz’ı destekleyebileceklerini kaydettiler.

3 farklı siyasi partiden birer adayın çıkması ilçenin oylarını bölebileceğini ifade eden uzmanlar ise insanların kendisine yakın olan ve güçlü olan adayları destekleyebileceğini belirtiyorlar.

ALTINTAŞ 3 ADAYLA SEÇİME GİRİYOR
ALTINTAŞ 3 ADAYLA SEÇİME GİRİYOR
İHA
Yayın Tarihi : 27 Mayıs 2011 Cuma 18:49:04
Güncelleme :28 Mayıs 2011 Cumartesi 11:40:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?