3
Mayıs
2024
Cuma
KÜTAHYA

Altıntaş meclisi son kez toplandı

Kütahya'nın Altıntaş Belediyesi'nde 5 yıllık görev süresini tamamlayan Belediye Meclis üyeleri son kez toplandı.

Toplantıda Altıntaş Belediye Başkanı Ferit Karabulut, bütün meclis üyelerine teşekkür plaketi takdim etti. 5 yıllık süre içerisinde belediye meclisinin çalışmaları hakkında bilgi veren Başkan Karabulut, belediye meclisinin 6 AK Parti , 2 CHP ve 1 MHP üyesinden oluştuğunu söyledi.

5 yıl süre içerisinde 317 belediye meclisi kararı aldıklarını kaydeden Başkan Karabulut, “Meclisimizin yaklaşık 300 adedi oy birliği ile çıkmıştır. Uyum içerisinde çalışan meclisimizin 5 yıl içerisinde ilçemizin gelişmesi ile ilgili önemli kararalar almıştır. Geleceğe dönük projeler ile ilgili mücavir alan sınırlarının genişletilmesi, ilave nazım imar planları, kamulaştırma, tahsisli kamulaştırma, sosyal tesis projeleri, Hava Limanı ve Organize Sanayinin alt yapısına dönük çalışmalar, 1. ve 2. etap Toki’lerle ilgili kararlar, halı saha,kapalı spor salonu, parklar, yol düzenlemeleri, araç parkında modern araçların alımı, katı atık kanalizasyon arıtma tesisi ilgili kararlar, Belediye Kültür Sarayının kamulaştırma, yapımı ile ilgili çalışmalar. Yeşil alan oluşturulması ve erozyonla mücadele ve pek çok önemli kararlara imza atmıştır.

Diyebilirim ki belediye meclisimizin, en uyumlu, en verimli dönemi bu 5 yıllık dönemdir. İktidar ve muhalefet meclis üyelerine ayrı ayrı Altıntaş halkı adına teşekkür ve şükranlarımı arz ediyorum. Gelecek dönmelerde aynı uyum ve anlayış içerisinde çalışma umuyorum” diye konuştu.
 

iha
Yayın Tarihi : 17 Mart 2009 Salı 12:29:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?